Top 30 julegaver

Top 30 julegave ideer her.

Her kan du finde 30 gode ideer til julegaverne der skal pakkes op juleaften. Du vil se et bredt udvalg af både de bløde men ikke mindst de hårde pakker til julen 2018. Find inspiration i vores specielt udvalgte julegave ideer herunder. Du finder både gaver til hende & ham, søster & bror, mor & far...

 

30 vare(r)

pr. side

 • Pudebetræk 50 x 50

  Et super flot House Doctor pudebetræk 50 x 50 cm. med den yndigste fugl. Betrækket her er i hør farve med sort og hør farvet fugl. Forny din stue med nye pudebetræk til alle pyntepuderne i sofaen. Mix gerne, forskellige størrelser og design på dine sofapuder.

  Størrelse 50 x 50 cm.

  Vis detaljer
  299,00 DKK

 • Væglampe sort Club Double

  Super lækker væglampe sort House Doctor Club Double. En lampe til væg, hvor du kan justere armene fra side til side i et flot design. Væglampen kommer et godt stykke ud fra væggen der gør den kanon til dig der har et hyggeligt læse hjørne. Væglampen er hvid indvendig, dette gør at lamen giver et bedre lys. Bemærk kombinationen i farverne sort og messing - super flot og dekorativ. Max. 25 watt. 2,5 meter ledning.

  H. 28 D. 18  L. 80 cm.
  Mærke : House Doctor

  Se alt fra House Doctor her

  Vis detaljer
  1.699,00 DKK

 • Gråt sengetæppe patchwork

  Et rigtig flot gråt sengetæppe patchwork. Sengetæppet er holdt i farverne hvid, grå, zink og sort og er printet patchwork. Perfekt stort tæppe når børnene skal lege hule eller til skovturen og så selvfølgelig som sengetæppe.

  Størrelse  220 x 240 cm.

  Vis detaljer
  749,00 DKK

 • Lille brun taske

  Funktionel og smart lille brun taske i læder til kvinder. Tasken er med lang rem der justeres med knude. Lynlåsrum foroven med nøglekrog indeni - desuden har denne lille taske 3 lynlåsrum under klappen. Rå vasket læder.

  H. 20 B. 15 cm.

  Vis detaljer
  699,00 DKK

 • Grøn taske i skind

  Super smart grøn taske i skind til kvinder med lang rem der bliver justeret med knude. 3 lynlåsrum under klappen - 1 lynlåsrum foroven hvor der i rummet er en nøglekrog. En populær taske i en flot grøn farve i rå vasket skind.

  H. 20 B. 15 cm.

  Vis detaljer
  699,00 DKK

 • Sort sengetæppe til dobbeltseng

  Et lækkert sort sengetæppe til dobbeltseng, i serien butterfly fra Mette Ditmer. Sengetæppet er i et enkelt design, som passer godt i den nordiske stil. Designet kan nemt kombineres med puder i pang farver, støvede farver eller puder med mønster. 

  Størrelse 260x250 cm.

  Vis detaljer
  599,00 DKK

 • Spisesæt Rasmus Klump rød

  Super dåbsgave er dette spisesæt med Rasmus Klump - her i farverne hvid, sort og rød fra Mette Ditmer. God kvalitet i eksklusivt design. Her får du 1 flad tallerken - 1 dyb tallerken og 1 krus i en flot gaveæske. Alle dele i spisesættet er med forskellige motiver med Rasmus Klump og et par af hans venner.

  Vis detaljer
  399,00 DKK

 • Rasmus Klump sengetøj baby blå

  Super fint Rasmus Klump sengetøj til baby - her i hvid, sort og blå farver. Sengetøjet er i blå med hvide prikker på den ene side og i hvid og sort med et helt Rasmus Klump univers på den anden side. Dynebetrækket er med lynlås.

  Størrelse 70 x 100 cm.

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Bade håndklæde grå

  Lækkert bade håndklæde 70x140 cm. i flotte grå farver. Serien her hedder Shades fra Mette Ditmer, som er kendt for sit enkle design i nordisk stil i en super lækker kvalitet. Håndklædet her er i 2 grå farver - perfekt til dig der elsker de mørke farver.

  Størrelse 70 x 140 cm.

  Vis detaljer
  259,00 DKK

 • Badeforhæng blå og hvid

  God kvalitet og flot design på dette badeforhæng, i blå og hvid til badeværelset. Skyller du sæberester af hver gang, du har badet, så har du her et badeforhæng der holder sit udseende i lang tid. Badeforhænget er i stof - en blanding af poly og bomuld.

  Størrelse 150x200 cm.

  Vis detaljer
  399,00 DKK

 • Vase antique sølv

  Super flot vase i antique sølv med form som en tulipan. Står flot sammen med andre vaser i fattigmandssølv og glas - gerne i forskellige højder og former.

  Størrelse 11 x 10 cm.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Store og bløde håndklæder

  Utroligt lækre store og bløde håndklæder i sort og hvidt mønster. Disse badehåndklæder er vævet i 100 % bomuld med bløde frotte bobler og frynser i enderne. Et sikkert valg når der gives en gave eller købes nye håndklæder til badeværelset.

  Størrelse 90 x 160 cm.

  Vis detaljer
  375,00 DKK

 • Metal lysestager i sort

  Super fine metal lysestager i sort " Triangel " fra House Doctor. En lysestage i et moderne look der er mega populær og passer perfekt i den nordiske stil. Denne metal lysestage er til 4 lys og er også super som en enkelt adventsstage til højtiden.

  Størrelse 22 x 22 x 20 cm.

  Vis detaljer
  199,00 DKK

 • Dobbeltdyne sengetøj mørk grå

  Super flot dobbeltdyne sengetøj i mørk grå med tekst " Grand Hotel Rue de Paris. Et lækkert sengesæt i et moderne look til soveværelset. Her får du 1 dynebetræk og 2 pudebetræk. Dynebetrækket er med trykknapper nederst. Billedet snyder lidt - Sengetøjet er ikke så mørk i farven, som vist.

  Størrelse 200 x 200/220 cm.

  Vis detaljer
  299,00 DKK

 • Sengetøj 140x220 med tekst

  Smart sæt sengetøj 140x220 med tekst - Luxurious Dreams. Sengesættet er i fine grå og hvide farver, med fine detajer. Her får du 1 pudebetræk og 1 dynebetræk med trykknapper forneden og helt grå bagside.

  Størrelse 140 x 220 cm.

  Vis detaljer
  199,00 DKK

 • Pyntepudebetræk

  Super flot pyntepudebetræk til dine sofapuder, eller til puderne oven på sengetæppet. Dette pyntepudebetræk er i creme og sort med frynser, til en aflang pude. Nostalgisk og hot pyntepudebetræk til boligen. Betrækket har lynlås bagpå.

  Størrelse 45 x 65 cm.

  Vis detaljer
  299,00 DKK

 • Ur til væg

  Et rustik og skønt ur til væg, med sort ramme og patina look. Dette ur til væggen, er både egnet til køkkenet, gangen, stuen eller på kontoret. Med glas foran, som beskytter for støv. Til batteri.

  Diameter 23 cm.

  Vis detaljer
  279,00 DKK

 • Lagkagefad på fod

  Super flot lagkagefad på fod i den skønne farve Milky Brown - en rigtig nougat farve. Dette lagkagefad er i den populære Mynte stentøj serie. Et kanon fad på fod når der skal serveres tunmousse eller lign. 

  H. 9 D. 29 cm.
  Mærke : Ib Laursen - mynte serien

  Vis detaljer
  199,00 DKK

 • Ovnfast fad Mynte stel

  Et dejlig ovnfast fad med hank - her i latte farve. Velegnet som lasagnefad, til rodfrugter eller som bageform. Dette ovnfaste fad er i Ib Laursens populære Mynte stentøj stel som tåler opvasker, ovn, mikroovn og fryser.

  H. 6 B. 20 L. 26 cm. uden håndtag.
  Mærke : Ib Laursen - Mynte serien

  Vis detaljer
  129,00 DKK

 • Chic Antique plaid

  En super flot plaid med blomster - store roser på den ene side og småblomstret på den anden side i super flotte farver. En lækker Chic Antique plaid til sofaen, terrassen m.m.

  Størrelse 130 x 180 cm.

  Vis detaljer
  299,00 DKK

 • Hvid dug i fransk stil

  Super flot hvid dug med tekst, til spisebordet. Dæk et smukt bord, i flot vintage stil med denne fine dug. Beskytter dit bord, samtidig med at den skaber en hyggelig stemning.

  Størrelse 140 x 340 cm.

  Vis detaljer
  349,00 DKK

 • Blå plaid patchwork

  En super flot blå plaid patchwork. Plaiden er i blå, grå og hvide farver, i printet patchwork. En kanon flot plaid der vil hygge på terrassen en kølig sommeraften.

  Størrelse 130 x 180 cm.

  Vis detaljer
  379,00 DKK

 • Ib Laursen ur til væg

  Flot notalgisk Ib Laursen ur til væg i en flot støvgrøn farve. Et smart ur der passer fint i køkkenet eller på kontoret. Uret er med sorte tal og visere. Til batteri.

  Diameter 24 cm.

  Vis detaljer
  449,00 DKK

 • Udendørs lanterne - stor

  En flot udendørs lanterne i antik look - stor. Pynt op med flotte lanterner til levende lys, udenfor på terrassen - havestuen eller dit orangeri. Dekorativ med fine krummelurer.

  Størrelse 31 x 20 x 11 cm. 

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Havelanterne

  Super flot havelanterne med pære til terrassen eller foran døren til at byde dine gæster velkommen. Havelanternen er i fransk stil - som en gammel stald lanterne. Denne lanterne er med hank så du kan tage den med ind fra terrassen når duggen falder eller hænge den op i udestuen. Lanternen bruger batteri, som ikke medfølger.

  Højden på denne havelanterne er 27 cm.
  Mærke : Chic Antique

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Ib Laursen træskilt

  Stort Ib Laursen træskilt med tekst - lys baggrund og sort tekst. På træskiltet står der " Hard work never killed anybody but why take a chance " Et flot træskilt der passer fint enten i stue - køkken eller på kontoret. Ligesom synstesten hos øjenlægen.

  H. 68 B. 30 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Se alle træskilte her

  Vis detaljer
  349,00 DKK

 • Rød / creme plaid.

  Super fin rød og creme plaid med flot mønster og frynser. Perfekt til en hyggelig aftenstund på terrassen eller på baby værelset m.m. 

  Størrelse 130 x 160 cm.

  Vis detaljer
  129,00 DKK

 • Sengetøj med fransk bulldog

  Et sjovt sæt sengetøj med fransk bulldog til dobbeltdyne. Sengesættet her hvor bulldog'en har solbriller på, er med tekst på pudebetrækkene. Dynebetrækket er med tryk knapper forneden - passer til dobbeltdyne 200 cm. og 220 cm. lang.

  Størrelse 200 x 200/220 cm.

  Vis detaljer
  299,00 DKK

 • Grønt vattæppe

  Et grønt vattæppe med roser, i dejlig lækker kvalitet og flot design. Et vatteret tæppe, hvormed du kan holde varmen, på en kold sommeraften på terrassen.

  Størrelse 130 x 180 cm.

  Vis detaljer
  329,00 DKK

 • Gavekort

  Med et gavekort til den du holder af, er du sikker på at gaven ikke skal byttes eller det er den forkerte farve du har købt. Her kan du vælge lige det beløb der passer dig - Antal svarer til sum - Det betyder hvis du skriver 300 stk. i antal så bestiller du et gavekort på 300,- kr. 

  Du vil modtage gavekortet på den email du indtaster som nemt kan printes ud eller videre sendes til modtageren af gavekortet. Vælg derfor afhentning i butik i indkøbskurven, da der ikke er fragt på bestilling af  gavekort.

  Den heldige modtager af gavekortet får en kode de skal benyttes når de handler hos Egesgave.dk - De vælger blot produkter - lægger dem i kurv og taster koden i gavekort feltet i indkøbskurven - klikker anvend kode - deres navn og leveringadresse og deres pakke er på vej til dem.

   

  Vis detaljer
  1,00 DKK

30 vare(r)

pr. side

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x