levering 1 - 3 hverdage  LEVERING 1 - 3 HVERDAGE - FRI FRAGT OVER 499 DKK - BYT OG AFHENT PÅ LAGERET

Ring til kundeservice 23 96 52 33

Sjove juleting

Her finder du sjove juleting til hjemmet.

Skilte - kæder - kagedåser og andre spændende juleting til salg. Her i 2019 kommer der masser af nye sjove juleting online på shoppen. Du finder skilte med søde jule tekster - digte og opskrifter - sjove juletræer i træ og metal til hyggen i hjemmet eller fine juleservietter med håndtegnede hjerter. Find søde juleting til salg her - egnet som små værtindegaver eller som gaver til pakkelegen. Vi har samlet mange sjove juleting online her eller du kan tage et kig rundt på vores andre jule sider med fine juleting. Se fx vores store udvalg af smukt juletræspynt online her.

Find sjove juleting til salg lige herunder.

1 til 32 ud af 60

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Små Dannebrogsflag i stof

  Smarte små Dannebrogsflag i stof til pynt. Flagene er lavet med ophæng, så de kan hænges direkte på juletræet, eller du kan lave din egen flagranke, bind dem blot på noget jute garn. Perfekte små Danske flag, når der skal pyntes til jul og fødselsdag i hjemmet.

  Størrelse 3 x 4 cm.

  Vis detaljer
  10,00 DKK

 • Ternede servietter rød og hvid

  Rigtig flotte ternede servietter - her i mørke rød og hvid i vintage stilen. Papir servietter i et enkelt design med de populære harlekin tern til borddækningen. Du får 16 stk. ternede servietter pr. pakke. 3 lag.

  Størrelse udfoldet 40 x 40 cm.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Rødt krus - mynte

  Skønt rødt krus i Mynte serien fra Ib Laursen. Dæk et super flot kaffe bord med disse røde krus i et enkelt design.

  Rummer 25 cl.

  Vis detaljer
  30,00 DKK

 • Jeanne d'Arc Living magasin

  Magasinet fra Jeanne d'Arc Living som er fyldt med lækre ideer og inspiration til din bolig. Her er det 12 udgave 2015 som hedder " Den søde juletid " Super livsstil magasin med ideer til dig der elsker den franske og nordiske livsstil. I denne udgave får du bl.a. opskrifter til en lækker jule brunch - pynt op med anderledes juletræer - dæk bord med " white chrismas " m.m.

  Jeanne d'Arc Living magasin 12 udgave 2015

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Maileg servietter - pixy kys

  Super søde Maileg servietter - Her med et Pixy nisse kys. Perfekt til jule bordet - når du har gæster til gløgg og æbleskiver eller som en lille værtindegave.

  Størrelse 33 x 40 cm.
  16 stk. servietter pr. pakke.

  Vis detaljer
  35,00 DKK

 • Maileg servietter - pixy dans

  Super fine Maileg servietter til julebordet. Disse servietter er med pixy nisse dans.

  Størrelse 33 x 40 cm.
  16 stk servietter pr. pakke.

  Vis detaljer
  35,00 DKK

 • Metalskilt Hvid Gløgg

  Et kært lille metalskilt med opskrift på " Hvid gløgg " Perfekt skilt til køkkenet her i juletiden med hvid baggrund. Super som en lille værtindegave.

  Størrelse 14 x 20 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Julehjerte af bjælder

  Rigtig fint julehjerte af bjælder i en fin rosa malva farve. Du kan lave et super elegant ophæng med julehjerter og julepynt på en troldegren i denne skønne farve. Bland gerne dette julehjerte med pynt i råhvide farver og ting fra naturen.

  Størrelse 11,5 x 10 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Lille kande rød Mynte

  En rigtig sød lille kande i Mynte stentøj - Her i rød. Kanden har en god størrelse, når du skal varme mælken til kaffen eller til kirsebær sovsen til desserten.

  Rummer 0,5 Liter.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Adventstal i metal til lys

  Super fine adventstal i sort metal formet som et fint lille juletræ til lys - adventsgaver m.m. Disse adventstal er med wire - nemt at binde rundt om en stage, lys eller i adventskransen. Du får her et sæt med 4 små juletræer med tallene 1 - 4.

  Størrelse 6 x 4,5 cm.

  Vis detaljer
  30,00 DKK

 • Hessiansæk med plastik

  Sød hessiansæk til dine planter. Sækken er med plastik indeni der gør at du kan vande planterne deri. Rigtig kær med en mini grantræ foran hoveddøren.

  Størrelse 15 x 13 cm.

  Vis detaljer
  25,00 DKK

 • Metalskilt med magnet

  Et rigtig hyggeligt metalskilt med magnet - På magnet står der Chrismas wishes og magneten kan flyttes rundt eller tages af metalskiltet. Men en super god ide hvor du kan hænge en seddel med dine juleønsker !!!

  Størrelse 30,5 x 13 cm.

  Vis detaljer
  89,00 DKK

 • Juleservietter med tekst

  Super søde juleservietter med tekst til julebordet. Denne serviet i papir, er i hvid med en rød bil og sort tekst " Driving home for christmas " Bemærk at disse juleservietter er foldet i str. 20 x 10 cm. Super kært.

  16 stk servietter pr. pakke.
  3 lag - 40 x 40 cm.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Jule servietter med kogler

  Super søde jule servietter med kogler i en fin blød farve til julebordet. Pynt dit bord flot op med natur pynt og disse fine jule servietter.

  20 stk. servietter pr. pakke.
  3 lag - 33 x 33 cm.

  Vis detaljer
  30,00 DKK

 • Jule servietter Merry christmas

  Rigtig fine jule servietter med tekst " Merry Christmas " og et sødt print af en kælk fyldt med julegaver. Dæk et smukt julebord med servietter i et enkelt sødt design og som her med den populære foldning, hvor jule servietterne får str. B. 10 cm. og H. 20 cm. Lavet i papir.

  Størrelse udfoldet 40 x 40 cm. 16 stk. servietter pr. pakke.

  Vis detaljer
  30,00 DKK

 • Sødt jule skilt med tekst

  Super kært jule skilt med teksten " Meet me under the mistletoe " og en fin tegning af en mistletee der hænger med en fin sløjfe på.

  Størrelse 20 x 14 cm.

  Vis detaljer
  59,00 DKK

 • Hjerteformede servietringe

  Smukke hjerteformede servietringe til stof og papirs servietterne når du dækker bord. Selve ringen er i antik sølv look og hjertet er også i antik sølv med perler.

  Størrelse 4,5 x 4 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Jule rensdyr, Rudolf

  Et fint jule rensdyr, Rudolf. Sød som pynt sammen med sjove juletræer, grene eller i nisselandskabet. Rensdyret her, er lavet i natur farvet træ, leveres som et mini samlesæt til de små, 4 dele.

  Størrelse 14 x 25 cm.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Rensdyr i træ, Rudolf

  Rudolf rensdyr i træ, til pynt. Dette store rensdyr er i natur farve, hyggeligt som pynt i vindueskarmen til jul. Kommer som samlesæt i 4 dele, som de helt små børn vil nyde at hygge sig med.

  Størrelse 20 x 36 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Udendørs led lyskæde

  Rigtig fin udendørs led lyskæde med 20 lys til batteri. En super god lydkæde når der skal pyntes op udenfor, da den er med de meget små og fine led lys. Kan bruges på grene, gran eller tilfældigt viklet ind i dine dekorationer foran hoveddøren. Super fint.

  Vis detaljer
  59,00 DKK

 • Vase med riller

  Skøn vase med riller i antique sølv look. Super flot til en buket eller et par smukke grene. En vase du nemt kan sætte sammen med andre sølv eller glas vaser og så gerne 1 lysestage. Super fint.

  Størrelse 16,5 x 13 cm.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Vase antique sølv

  Super flot vase i antique sølv med form som en tulipan. Står flot sammen med andre vaser i fattigmandssølv og glas - gerne i forskellige højder og former.

  Størrelse 11 x 10 cm.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Aflangt fad til lys i zink

  Et lækkert aflangt fad til lys og dekorationer i zink med høj kant. Sand i bunden - et par bloklys og lidt sukkulenter, kogler eller kugler. Super dekorativt. Eller til en dekoration med oasis men husk plast i bunden. Fadet er ikke vandtæt.

  Størrelse 6 x 11,5 x 50 cm.

  Vis detaljer
  179,00 DKK

 • Mælkekande uden hank

  Rigtig kær mælkekande med hjerter og rød kant. En stilfuld kande uden hank i Ib Laursen populære - Heart serie. Enkelt og flot design i stentøj.

  Rummer 20 cl.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Rist smal i tråd - Lysfad m.m.

  En kanon smal aflang rist i tråd - En rist der bare kan bruges til rigtig mange ting. Som bordskåner på spisebordet - til potteplanter & lysestager i vindueskarmen så du undgår pletter og fugt under dine potteskjulere - evt. som adventsstage som vist på billedet.

  Størrelse 3 x 10 x 45 cm.

  Vis detaljer
  69,00 DKK

 • Skåle med hjerter

  Fine små skåle med hjerter og rød kant til køkkenet. Skåle du kan bruge som morgenmadsskåle, til småkager & chokolader. 

  Størrelse 6,5 x 11,7 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Flotte servietringe sølv

  Rigtig flotte servietringe i sølv look, til stof og papirs servietter. En oval servietring i enkelt design, smuk til den elegante borddækning.

  Størrelse 3 x 5,5 cm.

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Stor julesok - Merry Christmas

  Super kær stor julesok til små overraskelser, i juletiden. Julesokken er i hør farve, med teksten " Merry Christmas " og små røde og grønne juletræer. En stor julesok, der kan bringe glæde, til dem du holder af.

  Størrelse 48 x 29 cm.

  Vis detaljer
  169,00 DKK

 • Julesæk med bånd

  En hyggelig julesæk med teksten " Merry Christmas " og røde & grønne juletræer. Perfekt indpakning af gaver, eller til pakkekalender gaverne med hver sit nr. på. Hyggelig julesæk, som dekoration i stuen ved juletid.

  Størrelse 40 x 70 cm.

  Vis detaljer
  169,00 DKK

 • Led lyskæde til batteri

  Fin lille led lyskæde til batteri med 20 lys. Nemt at sno rundt om kugler, hjerter stjerner eller andre pynteting. Sødt er det også at lægge lyskæden i et glas - hurricane eller i et fad sammen med nogle kogler, sølvkugler. Kun til indendørs.

  Størrelse 200 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Aflange tallerkner med hjerter

  Super fine aflange tallerkner med hjerter i den populære - Heart serie fra Ib Laursen. Tallerkenen er råhvid med svag røde hjerter og rød kant - lavet i stentøj. En sød tallerken til jul men absolut også resten af året. Disse aflange tallerkner kan også bruges til servering af småkager m.m.

  Størrelse 25 x 12,5 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Moderne juletræ til pynt

  Hyggelig og anderledes moderne juletræ til pynt i stof og træ. Pynt med dette juletræ på en kommeode sammen med et par grangren, nisser og lidt levende lys. Er også sjov som pynt i et nisselandskab.

  Størrelse 43 x 14,5 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

1 til 32 ud af 60

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

Flere smukke juleting...

 

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x