levering 1 - 3 hverdage  LEVERING 1 - 3 HVERDAGE - FRI FRAGT OVER 499 DKK - BYT OG AFHENT PÅ LAGERET

Ring til kundeservice 23 96 52 33

Havetilbehør

Skønt havetilbehør til hyggestemning i haven.

Skab din egen hygge stemning i haven med fint havetilbehør. Du finder alt til haven der kan skabe hygge og stemning i din indretning af haven. Denne stemning er vigtig at skabe da det giver en helhed og ro i haven - på terrassen eller i dit orangeri. Fint havetilbehør i form af planteske, spand, vandkander, metalkurve og meget mere, der bare ikke er til at undvære på plantebordet. Desuden har vi skønne zinkpotter - altankasser m.m. til dine blomster og planter. Alt til haven i form af Lanterner til levende lys  - eller hvad med en hvepsefanger ! En sød ting der skaber liv i haven er et foderhus til fuglene - enten hængende i træerne eller på en pind foran køkkenvinduet.

Find havetilbehør online - lige herunder. 

Havetilbehør - Find alt til haven online

 

Havepynt

Indret i haven med fine plantespande, potter og altankurve i bl.a. zink. Det giver et flot look og passer sammen med de fleste farver.

Ting og pynt til haven her

Ting og pynt til haven

Lys i haven

En dejlig sommeraften på terrassen med levende lys på havebordet ! Eller en kold vinteraften med sne i haven, hvor lanterner med smukt skær, byder dine gæster velkommen.

Find lanterner her

Lanterner udendørs og indendørs - find lanterne til haven her

1 til 32 ud af 44

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Zinkfad til dekoration

  Lækkert rundt zinkfad til mange formål. I dette zinkfad kan du lave en flot stor dekoration til bordet med masser af F.eks. spyd til juletræslys og noget mos eller store grankogler og et par julekugler - enkelt og flot. Er også super flot med blomster på en gammel stol foran hoveddøren.

  Størrelse 8,5 x 30 cm.

  Vis detaljer
  129,00 DKK

 • Olielampe glas - stor

  Super flot og enkel olielampe i glas - her i stor model. Glasset har fransk tekst på siden. En olielampe med skruelåg i metal, der vil skabe hygge en sen sommeraften på dit havebord.

  H. 22 D. 10 cm.
  Mærke : Chic Antique

  Vis detaljer
  129,00 DKK

 • Udendørs lanterne - stor

  En flot udendørs lanterne i antik look - stor. Pynt op med flotte lanterner til levende lys, udenfor på terrassen - havestuen eller dit orangeri. Dekorativ med fine krummelurer.

  Størrelse 31 x 20 x 11 cm. 

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Plaid med blomster

  En flot plaid i lyserød med små blomster i en lys creme farve. Perfekt til hyggen på pigeværelset eller forny din udestue, nemt og billigt med nye plaider og evt. puder.

  Størrelse 130 x 180 cm.

  Vis detaljer
  329,00 DKK

 • Zinkpotter til haven

  Et skønt sæt zinkpotter til haven eller til dine planter foran hoveddøren. Et sæt bestå af 3 stk. potter i forskellige størrelser. Stil gerne dine potter i små stilleben på terrassen - husk helst et ulige antal. Zinkpotter er super flotte med planter i de blå - lilla - lyserøde og hvide farver.

  Den store : H. 19,5 D. 21,5 cm.
  Den lille : H. 15,5 D. 17 cm.

  Vis detaljer
  259,00 DKK

 • Metalkurv med hank

  En skøn rund metalkurv med hank til grønsagerne i køkkenet eller klemmerne i bryggerset. Eller brug metalkurven pyntet op foran hoveddøren med lidt æbler, kogler, mos og levende lys. 

  Her får du den store metalkurv på billedet.
  Størrelse 25 x16 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Flettet kurv med hanke

  Praktisk flettet kurv med jute hanke. Fantastisk til opbevaring af strikkegarn, magasiner, plaider eller brug den som potteskjuler til de lidt større planter på gulvet. Kurven er i en støvet blå grå farve - lavet i majs.

  Størrelse 22,5 x 28 cm.

  Vis detaljer
  139,00 DKK

 • Rund kurv med hank

  Sød rund kurv med hank. Kurven er flettet i søgræs og perfekt til opbevaring af æbler, strikkegarn eller som skjuler til dine planter i stuen. Hyggeligt er det også med runde kurve på badeværelset med gæstehåndklæder eller når familien skal på skovtur - så skal picnickurven pakkes med mad og drikke. 

  Størrelse 23 x 31 cm.

  Vis detaljer
  139,00 DKK

 • Frostsikre krukker sort

  Flotte frostsikre krukker på fod med patina i sort. Vil du gerne have dine krukker stående ud hele året rundt ? Pokalpotter plantet flot til med årtidens blomster / planter. Sæt gerne forskellige frostsikre krukker sammen i små grupper. Super hyggeligt.

  Bemærk : Her får du den lille krukke på billedet.

  H. 16,5 D. 13 cm. 
  Mærke : Chic Antique

  Vis detaljer
  69,00 DKK

 • Glas med låg og sugerør

  Super smart og populært glas med låg, og sugerør. Undgå at få dit drikkeglas fyldt med fluer, hvepse m.m. når du er i haven. Et glas krus i smart design med tekst og hank.

  Rummer 400 ml.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Klokke af hønsetråd

  Dekorativ klokke af hønsetråd til pynt - Sæt den over planter og pynteting. Klokken kan deles på midten. Lavet i sort factory style.

  H. 39 D. 32 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Jutegarn på træspole

  Det populære jutegarn på træspole - Her får du 35 meter jutegarn, som kan bruges til pakkebånd på dine gaver, bind lidt jutegarn rundt om servietter når du pynter bord, som snor når du planter haven til og meget mere. 

  35 meter jutegarn.

  Vis detaljer
  119,00 DKK

 • Metalsaks

  En populær metalsaks til plantebordet eller i hobby værelset. Her i factory sort. En god og praktisk saks til diverse småting.

  Størrelse 8,5 x 16 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Aflangt fad til lys i zink

  Et lækkert aflangt fad til lys og dekorationer i zink med høj kant. Sand i bunden - et par bloklys og lidt sukkulenter, kogler eller kugler. Super dekorativt. Eller til en dekoration med oasis men husk plast i bunden. Fadet er ikke vandtæt.

  Størrelse 6 x 11,5 x 50 cm.

  Vis detaljer
  179,00 DKK

 • Kurv med hank i metal

  En dejlig stor kurv med hank i metal - Kurven er med billede af hane og teksten " Le Cog " på begge sider. En rummelig kurv med hank til indkøb, på skovturen eller som pynt med magasiner, strikkegarn eller plantet til med blomster foran døren.

  Størrelse 18 x 31 x 40 cm.

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Røde lanterner

  Super kær rød lanterne - her den lille model. Denne lanterne kan hænges sammen med den store lanterne op på en gren - under parasollen m.m. Eller stil blot de røde lanterner foran hoveddøren - på spisebordet m.m. 

  Størrelse 14 x 12 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Rød lanterne

  En super fin rød lanterne - her den store model - til ophæng eller blot stående på et bord m.m. Dejlig lidt mørk rød farve. En rød lanterne i metal med fint mønster hvor lyset skinner sødt igennem, den er perfekt stående sammen med den lille lanterne.

  Størrelse 16 x 20 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Stor lanterne.

  Stor flot lanterne i sort med hank. En lanterne som denne er nem at finde en plads til... Med denne størrelse kan lanternen både stå på gulvet men også på et bord, kommode eller lign. Den kan også bruges som havelanterne - foran hoveddøren - på havebordet eller hvor man nu mangler lidt lys og hygge. Stor lanterne i metal me blomster mønster. Det er super flot at hænge denne lanterne op ude som inde - lidt alm. ståltråd kan nemt bruges.

  H. 21,5 B. 19,5 L. 19,5 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  179,00 DKK

 • Urtepotteskjuler med håndtag

  En fin urtepotteskjuler med håndtag i rustik zink look. Perfekt til planter og blomster, både ude og inde men også anvendelig på badeværelset med toiletpapir eller andet små opbevaring. 

  Størrelse 19 x 26,5 cm. uden håndtag.

  Vis detaljer
  169,00 DKK

 • Led lanterne

  Super flot led lanterne i sort factory style. Med håndtag og gitter om glasset. Åbnes foroven, hvor batterierne isættes. En led lanterne i rustik look, i moderne stil. Batterier medfølge ikke.

  Størrelse 13 x 31,5 cm.

  Vis detaljer
  229,00 DKK

 • Foderhus til fugle

  Fint lille foderhus til havens fugle i metal - her i lilla. Super hyggeligt at hænge disse små foderhuse i træerne i haven. Eller brug disse foderhuse på terrassen med fyrfadslys.  

  H. 22 B. 11 D. 9 cm.
  Mærke : I.C. Lauring

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Skjuler til haven

  Super sød skjuler til haven eller indendørs, med form som en solsikke til dine planter. Rigtig kær skjuler til ophæng på plankeværket i haven - væggen eller på garagen.

  H. 65 B. 28 cm.
  Selve skjuleren D. 11,5 cm.
  Mærke : I.C. Lauring

  Vis detaljer
  195,00 DKK

 • Metalbord sort

  Super fedt metalbord i sort. Et perfekt bord til dig der har et lille køkken, da det har spisebords højden. Metalbordet er også skønt i haven som plantebord eller som et ekstra bord på terrassen. 

  Kun til afhentning i butikken.

  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  1.499,00 DKK

 • Fyrfadslysestage.

  Lyserød fyrfadslysestage med mønster og hank. Sød stående på havebordet, hængende i træer, på plankeværket eller på en hylde i boligen. Nemt og dejligt at skabe hygge i hjemmet med fyrfadslysestager. Her får du den fyrfadslysestage med det mønster, hvorpå pilen peger på.

  H. 11,5 D. 8 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Metalkurv hvid patineret

  Skøn hvid metalkurv, med antik patineret look. Super anvendelig til rigtig mange ting. Sæt et opstammet oliventræ i de store metalkurve evt. med en hessiansæk rundt om potten. Metalkurvene er også gode til strikkegarn eller toiletpapir på badeværelset.

  Den store på billedet.
  Størrelse 30 x 30 cm.

  Vis detaljer
  229,00 DKK

 • Potte til planter

  En rigtig fin potte til blomster / planter. Disse potter er med håndtag, så kan også bruges til opbevaring af løg eller andre småting i huset. Potten er super fin til sommerplanter på havebordet eller på terrassen. Potten er i en god kraftig kvalitet.

  Størrelse 27 x 10,5 cm. uden håndtag.

  Vis detaljer
  85,00 DKK

 • Metalkurv

  Patineret kær metalkurv med hank. God hvid metalkurv til frugt - løg - æg - eller put en serviet i og på morgenbordet med morgenbrød. Denne metalkurv er også fin ude foran hoveddøren med lidt pyntegræskar - grankogler - planter eller lign. alt efter årstiden.

  Størrelse 30 x 31 cm.

  Vis detaljer
  139,00 DKK

 • Lanterne til haven

  Super fin stor lanterne til haven i blank sølv look med hank og kryds i siderne. Denne lanterne " elegance " kan bruges med bloklys. Pynt op på terrassen / haven eller hæng disse søde lanterner op foran hoveddøren. Super hyggeligt. En lanterne du selvfølgelig både kan bruge udendørs som indendørs.

  H. 61 B. 28 x 28 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  879,00 DKK

 • Lanterne til fyrfadslys

  Sød lanterne til fyrfadslys med hank i metal og glas. En lanterne der er super til at hænge i træer - parasollen eller blot stå på havebordet - foran hoveddøren. Hyggeligt.

  Størrelse 9 x 16 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Små lanterner

  Super kære små sekskantede sorte lanterner i metal med glas-sider. Denne lanterne er med krog som gør det nemt hvis du vil hænge den op !! Rigtig sødt er det med et par små lanterner på en gren eller under parasollen på terrassen.
  Et godt råd : Du forlænger levetiden på dine lanterner i metal hvis du sprøjter dem med matlak som kan købes hos diverse byggemarkeder.

  Størrelse 14 x 7 cm.

  Vis detaljer
  59,00 DKK

 • Lille kurv med hank

  En fiks lille kurv med hank til indsamling eller opbevaring af diverse fra haven. På badeværelset med ekstra ruller toiletpapir eller små gæstehåndklæder. Kurven er flettet i pil i den naturlige brune farve.

  Størrelse 15 x 19 x 25 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Forstøver planter

  En rigtig fin forstøver til planter og blomster. Forstøveren her er med glas beholder i et rigtig fint design til vindueskarmen.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

1 til 32 ud af 44

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

Mere til haven...

Plaider online her

Plaider til terrassen


Tæpper og vattæpper når der skal soles eller middagsluren foregår på græsplænen i haven, i liggestolen eller til en kølig aftenstund på terrassen.


Plaider online her
Flettede kurve med hank

Kurve til haven


Smarte kurve er ikke til at undvære ! Når æblerne skal pilles ned fra æbletræet eller som potter på altanen eller terrassen.


Se vores flettede kurve her
Fyrfadslysestager

Fine stager på havebordet


Skab hygge og stemning på havebordet eller i orageriet i haven.


Find fyrfadslysestager her

 

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x