levering 1 - 3 hverdage  LEVERING 1 - 3 HVERDAGE - FRI FRAGT OVER 499 DKK - BYT OG AFHENT PÅ LAGERET

Ring til kundeservice 23 96 52 33

Sorte ting til hjemmet

De fleste af os har sorte ting i hjemmet, på den ene eller anden måde, men sort er også en farve der kan bruges i indretningen, sammen med alle andre farver. Herunder har vi samlet sort interiør og pynteting, som nemt og på en god måde kan bruges i de fleste bolig indretninger og som aldrig går af mode. Se bl.a. denne sorte lampe i den populære Factory style eller indret dig med sort sengetøj, sengetæpper eller måske du leder interiør, som en sort lanterne til haven eller en sort lysestage ? Gå på opdagelse i hele sortimentet af sorte ting til hjemmet lige herunder.

1 til 32 ud af 78

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Lysestager til kertelys i sort

  Fine små lysestager til kertelys. Denne lysestage er fra Chic Antique. Den er i sort metal med bølger rundt i kanten og der er lidt plads til at lægge lidt pynt såsom små kogler eller lignende. 

  Størrelse 2 x 9,5 cm.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Sort kurv metal

  En anvendelig sort / mørk kurv i metal til brug ude og inde. Fyld disse metalkurve med valnødder til jul - æbler i efteråret - Æg til påske - som brødkurv til sommer på terrassen.

  Størrelse 31 x 30 cm. med hanken.

  Vis detaljer
  139,00 DKK

 • Servietholder sort

  Smart og enkel servietholder sort i factory style. Servietholderen passer flot sammen med alle farver af servietter, i et look, der gør sig godt i den rå og enkle nordiske stil.

  Størrelse 18,5 x 18,5 x 5 cm.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Sorte knager

  Fine sorte knager til viskestykker, håndklæder m.m. Knagen er i den rustikke og moderne stil, lavet som en rund cirkel. En god knage til viskestykker, håndklæder og overtøjet i entre'en. Nøglerhul bagpå til ophæng, lavet i metal.

  H. 6 B. 6 cm.
  Mærke : House Doctor

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Sorte Fyrfadsstager

  Søde og anderledes sorte fyrfadsstager med blomst. Hæng disse fyrfadsholdere på et glas og du har den fineste stage. Fyrfadstagen passer til glas der har en diameter på mellem 10 og 12 cm.

  Bemærk dette er kun holderen - ikke glasset.
  D. 14 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  25,00 DKK

 • Knage sort

  Smart dobbelt knage i sort metal. Kan anvendes i både entre, bryggers eller i køkkenet til forklæder, viskestykker m.m. 

  Størrelse 3 x 7 x 10 cm.

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Små knager sorte

  Fine små knager i sort. Perfekte til badeværelset - viskestykkerne i køkkenet eller som nøgleknage i bryggerset. Du kan også nemt skrue disse små knager op, på siden af køkkenskabet. Lavet i metal.

  Størrelse 3 x 3,5 cm.

  Vis detaljer
  25,00 DKK

 • Frostsikre krukker sort

  Flotte frostsikre krukker på fod med patina i sort. Vil du gerne have dine krukker stående ud hele året rundt ? Pokalpotter plantet flot til med årtidens blomster / planter. Sæt gerne forskellige frostsikre krukker sammen i små grupper. Super hyggeligt.

  Bemærk : Her får du den lille krukke på billedet.

  H. 16,5 D. 13 cm. 
  Mærke : Chic Antique

  Vis detaljer
  69,00 DKK

 • Metal lysestager i sort

  Super fine metal lysestager i sort " Triangel " fra House Doctor. En lysestage i et moderne look der er mega populær og passer perfekt i den nordiske stil. Denne metal lysestage er til 4 lys og er også super som en enkelt adventsstage til højtiden.

  Størrelse 22 x 22 x 20 cm.

  Vis detaljer
  199,00 DKK

 • Toiletrulleholder i sort til væg

  Moderne lidt rå stil på badeværelset med denne toiletrulleholder i sort metal til væg. En papirholder med træ rulle i Factory style.

  H. 14 B. 14 D. 8,5 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Lysbakke i sort metal

  Enkel lille rund lysbakke i sort metal med en lille kant -  godt til et enkelt bloklys med lidt dekoration omkring. Eller en god og billig løsning til festen hvor der ikke er meget plads til dekorationerne.

  D. 19,5 H. 1,5 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Sort sengetøj til dobbeltdyne

  Flot sæt sort sengetøj til dobbeltdyne med hvide striber. Sengesættet består af 2 pudebetræk og 1 dynebetræk som lukkes med trykknapper. Et smart og enkelt design til det moderne soveværelse.

  Størrelse 200 x 220 cm.

  Vis detaljer
  299,00 DKK

 • Sorte tynde kertelys 22 og 44 cm.

  Elegante sorte tynde kertelys til dekorationer og stager. Drypper ikke - brænder flot forudsat at de ikke står i træk. Pynt et flot bord med disse tynde kertelys - Her er prisen for 2 stk. kertelys. Selvslukkende.

  Størrelse 22 cm. 3 timer
  Størrelse 44 cm. 7 timer.

  Vælg mellem 2 forskellige højder.

  Vis detaljer
 • Sengetøj bomuld sort

  Populært sengetøj i bomuld, i sort med teksten - La Maison. Skab ro og hygge i soveværelset, med dette fine sengesæt. Ingen lukning forneden - passer derfor både til 200 og 220 cm. lang dyne. Billedet viser et sæt til dobbeltdyne - dette sæt er til enkeltdyne.

  Størrelse 140 x 200 / 220 cm.

  Vis detaljer
  279,00 DKK

 • Væglampe sort Club Double

  Super lækker væglampe sort House Doctor Club Double. En lampe til væg, hvor du kan justere armene fra side til side i et flot design. Væglampen kommer et godt stykke ud fra væggen der gør den kanon til dig der har et hyggeligt læse hjørne. Væglampen er hvid indvendig, dette gør at lamen giver et bedre lys. Bemærk kombinationen i farverne sort og messing - super flot og dekorativ. Max. 25 watt. 2,5 meter ledning.

  H. 28 D. 18  L. 80 cm.
  Mærke : House Doctor

  Se alt fra House Doctor her

  Vis detaljer
  1.699,00 DKK

 • Toiletpapirholder sort metal

  Super fin toiletpapirholder i sort factory style. Skab skøn stil på badeværelset med denne toiletpapir holder med charmerende patina. Holderen er lavet i metal.

  B. 13 H. 13 D. 12,5 cm.
  Mærke : House Doctor

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Sort kalkmaling - Black Velvet 100 ml eller 700 ml

  Flot sort kalkmaling også kaldet Black Velvet. Mal møbler m.m. med denne vintage maling og få et flot mat look. Den sorte kalkmaling bliver rigtig sort, når du efterbehandler med sort voks, bruger du klar voks får den et mere mat look med en anelse blåt skær.

  Vælg mellem 100 ml og 700 ml.

  Vis detaljer
 • Lækre viskestykker sort og hvid

  Super lækre viskestykker, i sort og hvid stribet, i god kvalitet. Skab hygge i køkkenet, med disse viskestykker i et enkelt og smart design.

  Størrelse 50 x 70 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Sort knage

  En sød og enkel sort knage til entre, køkken, bryggers eller badeværelse. Med denne knage er det nemt at lave en række med knager i børnehøjde så børnene selv lærer at hænge deres overtøj op på deres egen knage.

  Størrelse 4 x 12,5 cm.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Lysestage sort

  En skøn rustik lysestage i sort metal med dejlig patina - Black Night. Hvem elsker ikke den hygge og stemning det giver med levende lys på bordet / skænken - Jeg sætter gerne flere lysestager sammen - helst 3 eller 5. Det giver bare et bedre look med et ulige antal af lysestager - det gælder iøvrigt også når man arbejder med blomster. Denne smukke sorte lysestage fås i 2 forskellige højder.

  Størrelse 41 x 14 cm.

  Vis detaljer
  229,00 DKK

 • Metalbord sort

  Super fedt metalbord i sort. Et perfekt bord til dig der har et lille køkken, da det har spisebords højden. Metalbordet er også skønt i haven som plantebord eller som et ekstra bord på terrassen. 

  Kun til afhentning i butikken.

  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  1.499,00 DKK

 • Halsrør m. flæser. Sort.

  Lækkert blødt halsrør med flæser - her i sort. Tørklæder og halsrør er accessories der ikke er til at undvære - pifter nemt den måske lidt kedelige hvide skjortebluse op igen eller varmer dejlig når det er koldt udenfor.

  100 % Akryl.
  Mærke : Cat & Co

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Retro køkkenvægt sort

  Super smart retro køkkenvægt med skål, i sort og blank. Køkkenvægten er med aftagelig skål. En køkkenvægt i gammeldags stil der er smart på køkkenbordet og praktisk at have ved hånden til dig der bager meget, eller hvis du vejer din mad af hver dag.

  Afvejer op til 5 kg.

  Vis detaljer
  379,00 DKK

 • Bløde gæstehåndklæder sort og hvid

  Super bløde gæstehåndklæder i sort og hvidt mønster med frynser. Dette gæstehåndklæde er vævet i 100 % bomuld med mega bløde frotte bobler. Et sikkert valg når der skal nye håndklæder i badeværelset eller i køkkenet.

  Størrelse 45 x 100 cm.

  Vis detaljer
  175,00 DKK

 • Sort lampe til loft factory

  Super lækker sort lampe til loft i Factory style. Perfekt til over plankebordet i køkkenet. Masser af patina og charme i denne lampe med snoet stofledning og loft roset.

  Størrelse 16,5  x 31,5  cm.

  Vis detaljer
  479,00 DKK

 • Skjortebluse m. bar skulder. Sort.

  Rigtig fin skjortebluse med bar skulder i sort. Skjorteblusen er med bindebånd forneden, foran..

  One size.
  100% viskose.
  Mærke : Cat & Co

  Vis detaljer
  349,00 DKK

 • Sorte bedelys

  Fine små sorte bedelys, som passer til almindelige lysestager til kronelys. Bedelysene er perfekt til en middag, med en brændetid på ca. 4,5 time.

  Størrelse 11 x 2,2 cm.

  Vis detaljer
  3,00 DKK

 • Sort sengetæppe til dobbeltseng

  Et lækkert sort sengetæppe til dobbeltseng, i serien butterfly fra Mette Ditmer. Sengetæppet er i et enkelt design, som passer godt i den nordiske stil. Designet kan nemt kombineres med puder i pang farver, støvede farver eller puder med mønster. 

  Størrelse 260x250 cm.

  Vis detaljer
  599,00 DKK

 • Vintage voks sort

  Med den sorte voks, kan du skabe det helt gamle autentiske look på dine møbler. Vintage voksen bruges til efterbehandling og patinering på træ, og når du har malet ting og møbler med kalkmaling.

  Dåsen indeholder 300 ml.

  Vis detaljer
  129,00 DKK

 • House Doctor søm sort

  Super smart ophæng med dette House Doctor søm - her i sort med rundt hoved. Perfekt som knage til viskestykker i køkkenet, som ophæng til dine armbånd eller brug disse sorte søm til at hænge opbevaringsposer op med. Ser også godt ud til dine billeder med et stort synligt søm. Hovedet på sømmet har en diameter på 1,5 cm.

  L. 9 cm.
  Mærke : House Doctor

  Find alt House Doctor brugskunst her

  Vis detaljer
  30,00 DKK

 • Sorte dækkeservietter læderlook

  Rigtig fine sorte dækkeservietter i læderlook. Formen er klassisk oval, som passer til de fleste borde. Dækkeservietten er tynd, i et råt enkelt design. Nem at tørre af og slidstærk.

  Størrelse 34 x 47 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Sort juledråbe til ophæng

  Smuk sort juledråbe til juletræet eller som julepynt på et fad sammen med lidt sølv pynt. Sort julepynt er nemt at blande med alle farver og disse juledråber er lavet i fattigmandssølv så de skinner en anelse. Super flot.

  Størrelse 8,5 x 5,5 cm.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

1 til 32 ud af 78

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x