levering 1 - 3 hverdage  LEVERING 1 - 3 HVERDAGE - FRI FRAGT OVER 499 DKK - BYT OG AFHENT PÅ LAGERET

Ring til kundeservice 23 96 52 33

Røde ting til hjemmet

Vild med farven rød ? Og måske går du efter røde ting til hjemmet når du indretter dig i din bolig ? Rød er en flot farve, lidt fræk og super hot at bruge i boligindretningen. En dejlig kontrast at bruge sammen med sort, hvid og natur, som giver et stilfuldt look, hvis du bruger farverne moderat. Her på siden finder du rødt interiør til hele hjemmet - alt lige fra røde køkkenting til plaider og rød kalkmaling til møbler. Der er et utal af forskellige nuancer, når vi snakker farver, så du vil også finde interiør og ting i rosa og lyserøde farver.

1 til 32 ud af 86

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Røde lanterner

  Super kær rød lanterne - her den lille model. Denne lanterne kan hænges sammen med den store lanterne op på en gren - under parasollen m.m. Eller stil blot de røde lanterner foran hoveddøren - på spisebordet m.m. 

  Størrelse 14 x 12 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Røde håndklæder strikket

  Super flotte røde håndklæder, strikket i den populære Mynte serie fra Ib laursen. Et håndklæde der kan bruges i køkkenet, eller som gæste håndklæde. Strikket i 100 % bomuld i en flot rød farve.

  Størrelse 40 x 60 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Røde krus

  Lækre røde krus, med riller og hank. Enkelt design, god kvalitet og brudstærkt stentøj, er kendetegnet på Mynte stellet. Krusene her er i en smuk, lidt mørk rød farve.

  Rummer 30 cl.

  Vis detaljer
  30,00 DKK

 • Junior sengesæt med Rasmus Klump rød

  Flot design og lækker kvalitet på dette junior sengesæt med Rasmus Klump - her i rød med hvide cirkler på den ene side - den anden side på dynebetrækket er i sort / hvid med den søde bamse bjørn - Rasmus Klump og alle hans venner. Sengesættet her lukkes med lynlås.

  Junior sengesæt i størrelse 100 x 140 cm.

  Vis detaljer
  299,00 DKK

 • Sengetøj baby med Rasmus Klump rød

  Populært sengetøj til baby med Rasmus Klump og vennerne - her i rød. Sengetøjet her er i hvid med røde prikker på den ene side - hvid og sort med Rasmus Klump og vennerme på den anden side. Lynlås i dynebetrækket.

  Størrelse 70 x 100 cm.

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Spisesæt Rasmus Klump rød

  Super dåbsgave er dette spisesæt med Rasmus Klump - her i farverne hvid, sort og rød fra Mette Ditmer. God kvalitet i eksklusivt design. Her får du 1 flad tallerken - 1 dyb tallerken og 1 krus i en flot gaveæske. Alle dele i spisesættet er med forskellige motiver med Rasmus Klump og et par af hans venner.

  Vis detaljer
  399,00 DKK

 • Rødt Rasmus Klump krus fra Mette Ditmer

  Mette Ditmer har her designet et kært Rasmus Klump krus - her i rød og hvid i porcelæn. Motivet på koppen her, er Rasmus der krammer sin bedste ven, Pingo.

  Rummer 20 cl.

  Vis detaljer
  129,00 DKK

 • Rød Rasmus Klump tallerken fra Mette Ditmer

  Super sød Rasmus Klump tallerken her i hvid, sort og hvor den populære tegneseriefigur har røde bukser på. Praktisk og enkel børne tallerken i porcelæn i den helt nye interiør og tekstil børneserie fra Mette Ditmer.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Julegrydelapper hør & rød stribet

  Skønne julegrydelapper i hør og rød stribet, i en rigtig god kvalitet. En grydelap til jul, med lomme til at stikke hånden ind i - så det er nemmere at bære det ovnfaste fad. Julegrydelapper i nostalgisk stil, til jule køkkenet. Sæt med 2 stk. grydelapper.

  Størrelse 22 x 22 cm.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Rød kande

  En super flot rød kande i Mynte stentøj serien. En dejlig stor kande når der skal vand eller saft på bordet, eller med en smuk buket blomster i på køkkenbordet.

  Rummer 1,7 Liter.

  Vis detaljer
  179,00 DKK

 • Røde kertelys 22 og 44 cm.

  Super flotte røde kertelys i god kvalitet. Smuk rød farve til juledekorationer eller hvis du har et rødt tema til festen. Her får du et sæt kertelys som består af 2 stk. lys, der er selvslukkende, ikke drypper og brænder med en rolig flamme.

  Størrelse 22 cm. brændetid 3 timer
  Størrelse 44 cm. brændetid 7 timer

  Vælg mellem 2 forskellige højder.

  Vis detaljer
 • Røde fyrfadsstager

  Super kære røde fyrfadsstager med mønster og hank. En perfekt fyrfadsstage på julebordet - fylder ikke så meget og giver et sødt lys.

  Størrelse 8 x 11,5 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Rød og hvid ternet dug i stof

  Super flot rød og hvid ternet dug i stof med smarte lommer til evt. grankviste. Denne juledug har hæklet rød kant hele vejen rundt. Med denne ternede dug kan du dække julebordet op i god hygglig gammeldags stil - rigtig julehygge.

  Størrelse 150 x 250 cm.

  Vis detaljer
  479,00 DKK

 • Røde skåle

  Stentøjs skålesæt bestående af 3 stk. røde skåle i serien Mynte. Disse skåle er egnet til når du bager i køkkenet - ved servering af kartofler / salat / grød m.m. kan gå direkte fra ovn, mikroovn og på bordet. 

  Størrelse den største 14 x 26 cm.

  Vis detaljer
  429,00 DKK

 • Ternet viskestykke rød og hvid

  Smuk ternet viskestykke i rød og hvid, med rød hæklet kant foroven og forneden. Nostalgisk hygge i køkkenet, med et gammeldags look, i et nyt design. God kvalitet og sugeevne.

  Størrelse 45 x 70 cm.

  Vis detaljer
  45,00 DKK

 • Lille kande rød Mynte

  En rigtig sød lille kande i Mynte stentøj - Her i rød. Kanden har en god størrelse, når du skal varme mælken til kaffen eller til kirsebær sovsen til desserten.

  Rummer 0,5 Liter.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Skål rød i Mynte serien

  God skål i lækker rød farve, i mynte serien. Anvendelig som røreskål eller til servering af kartofler, salat m.m. Dejlig lidt mørk rød farve, på denne skål i robusts stentøj.

  Størrelse 14 x 25,5 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Lyserød lille piskeskål

  Sød og praktisk lyserød lille piskeskål med hank. Perfekt til dressinger til salaten, smørsovsen m.m. Piskeskålen er i Mynte stentøj som tåler ovn, mikroovn, fryser & opvasker.

  Størrelse 7,5 x 11 cm.

  Vis detaljer
  69,00 DKK

 • Rød lanterne

  En super fin rød lanterne - her den store model - til ophæng eller blot stående på et bord m.m. Dejlig lidt mørk rød farve. En rød lanterne i metal med fint mønster hvor lyset skinner sødt igennem, den er perfekt stående sammen med den lille lanterne.

  Størrelse 16 x 20 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Rødt hjerte i træperler. Lille.

  Super sødt rødt hjerte i træperler. Hjertet kan bruges i dekorationer, på juletræet m.m. Super flot sammen med de andre produkter i træperler på en gren eller lign.

  Det lille på billedet.
  Størrelse 14 x 11 cm.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Bloklys røde fra La Vida

  Disse bloklys er kanon flotte på et fad, med et par grankogler, en lille grangren eller en julekugle. Sæt bloklys i en hurricane med lidt kogler i bunden. Bloklysene fra La Vida er med plastik rundt om lyset - det skal sidde på, så brænder lyset flottere - klip det blot ned efterhånden som du brænder dit lys.

  45 Brændetimer.
  Størrelse 17,5 x 7 cm.

  Vis detaljer
  59,00 DKK

 • Ternede servietter rød og hvid

  Rigtig flotte ternede servietter - her i mørke rød og hvid i vintage stilen. Papir servietter i et enkelt design med de populære harlekin tern til borddækningen. Du får 16 stk. ternede servietter pr. pakke. 3 lag.

  Størrelse udfoldet 40 x 40 cm.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Rødt krus - mynte

  Skønt rødt krus i Mynte serien fra Ib Laursen. Dæk et super flot kaffe bord med disse røde krus i et enkelt design.

  Rummer 25 cl.

  Vis detaljer
  30,00 DKK

 • Bedelys røde.

  Super søde bedelys, i en dejlig rød farve. De små bedelys er blevet rigtig populære, specielt da de ikke tager udsyn for den man sidder over for. De røde farve er selvfølgelige god til jul, men er du til rød - er det året rundt.

  4,5 brændetimer.
  Størrelse 11 x 2,2 cm.

  Vis detaljer
  3,00 DKK

 • Mørke rødt håndklæde Rasmus Klump

  Lækkert Rasmus Klump håndklæde, i mørke rød med hvide prikker på den ene side og hvor farverne er omvendt på den anden. Dejlig blød kvalitet med god sugeevne. Rigtig Rasmus Klump stil.

  Størrelse 70 x 140 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Rød / creme plaid.

  Super fin rød og creme plaid med flot mønster og frynser. Perfekt til en hyggelig aftenstund på terrassen eller på baby værelset m.m. 

  Størrelse 130 x 160 cm.

  Vis detaljer
  129,00 DKK

 • Juledråber - Røde

  Rigtig fine juledråber i en flot rød farve. Personligt syntes jeg at disse juledråber, er super elegante som juletræspynt - eller på en troldegren i loftet over spisebordet. Lavet i fattigsmandssølv, så de er smukt skinnende.

  Størrelse 5x6 cm.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Lyserødt sengetøj voksen

  Et super flot sæt meleret lyserødt sengetøj voksen med tekst " Grand Hotel Rue de Paris - Et romantisk pust til soveværelset i skønne pige farver. Dynebetrækket er med trykknapper forneden - kan bruges både til dyne 200 cm. og 220 cm. lang. 

  Størrelse 140 x 200/220 cm.

  Vis detaljer
  189,00 DKK

 • Mynte flødekande

  Fin lillle mynte flødekande i lyserød - English Rose. En kær farve til dig, der er vild med de fine feminine farver. Flødekanden i tidsløst design, til servering.

  Rummer 25 cl.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Lille Ib Laursen kande

  Super fin Ib Laursen kande i lyserød - English Rose. Denne lille kande her er med bløde bølger, i en feminin farve. Brug kanden til varm cacao, saftevand eller som mælkekande.

  Rummer 0,5 Liter.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Smukke juletræskugler

  Julestemning og hygge med disse smukke juletræskugler, i en flot rød farve. Kuglen er perfekt som pynt på juletræet, ophæng på en gren, eller i juledekorationerne.

  Størrelse 7 x 7 cm.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Stribet bordløber jul

  Sød stribet bordløber til jul med røde og hvide striber. Et moderne design i nostalgisk stil. Bordløberen er flot alene på bordet eller over en dug - både på langs af bordet og på tværs som 2 dækkeservietter. 

  Størrelse 50 x 150 cm.

  Vis detaljer
  119,00 DKK

1 til 32 ud af 86

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x