Glasting til hjemmet

Smukke glasting til hjemmet går man aldrig fejl af. Den transperante farve, gør at alle andre farver kan kombineres med ting i glas og det går aldrig af mode. Her finder du vaser, stager, ting til køkkenet, pynteting og meget mere brugskunst i glas. Du får en tidsløs og elegant indretning i hjemmet, når du bruger glasting hjemme hos dig. Til borddækningen bruger man tit en glasskål til dressinger, salater, småkager eller som slikskål - Vaser i glas er bare " Et must have " - Til opbevaring af gryn, mel m.m. er det da helt klart super oplagt med en glaskrukke. Se hele udvalget af glasting herunder.

1 til 32 ud af 46

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Glas med låg og sugerør

  Super smart og populært glas med låg, og sugerør. Undgå at få dit drikkeglas fyldt med fluer, hvepse m.m. når du er i haven. Et glas krus i smart design med tekst og hank.

  Rummer 400 ml.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Glasskål

  Rigtig fin oval glasskål i dejlig bedstemor stil. Meget anvendelig som serverings skål til bordet. Disse fine glasskåle med mønster fås i 2 forskellige størrelser.

  L. 22 B. 12 H. 7 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  59,00 DKK

 • Små glasskåle med låg

  Fine små glasskåle med låg og mønster og bølger i kanten. En oval glasskål der kan anvendes til meget - Som sukkerskål, saltkar eller til småkager til kaffen - fetaost / oliven til salaten og eget andet... En glas skål i gammeldags mormor stil. Rigtig hyggeligt. 

  Størrelse 11 x 8,5  x 11 cm.

  Vis detaljer
  45,00 DKK

 • Små glas med låg

  Rigtig fine små glas med låg / patentlåg til opbevaring af diverse i køkkenet. Gode til nødder - når du sylter eller den hjemmelavede marmelade. Disse glas har også en god størrrelse, hvis du skal opbevare tørrede krydderier.

  Størrelse 12 x 6,5 cm.

  Vis detaljer
  19,00 DKK

 • Glaskrukke med låg - stor

  Smart glaskrukke med låg i metal til køkkenet. Perfekt til opbevaring af havregryn, mel, sukker i køkkenet eller på badeværelset med vat m.m. Låget på glasset er i sølv farve og skrues på / af. En stor glaskrukke i et enkelt design der matcher perfekt til det nordiske look.

  Rummer 2100 ml.
  D. 13 H. 24 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  59,00 DKK

 • Små glas med skruelåg

  Skønne små glas med skruelåg til opbevaring af madvarer. Sylter du selv ? Eller laver diverse marmelader ? Så er disse små glas med låg perfekte. Brug som syltetøjsglas, sylteglas eller til opbevaring af nødder, hørfrø, tranebær og andre småting som ikke kan undværes i det moderne køkken. 

  H. 16 D. 11 cm. - 950 ml.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Hurricane glas

  Rigtig flot hurricane glas med tekst der har form som et juletræ og en stjerne øverst. Lidt sand i bunden på dette hurricane glas - et lys og pynt evt. med lidt kogler eller lign. 

  Størrelse 15 x 14 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Glas urtepotter

  Super fine glas urtepotter med riller. En dejlig stor urtepotte der kan rumme de fine store planter - ser kanon godt ud med en stor orkide. 

  H. 17,5 D. 17 cm. Passer til potter på ca. 14 - 14,5 cm.
  Mærke : Affari

  Vis detaljer
  69,00 DKK

 • Lille vase glas

  Sød lille vase i glas til et par enkelte blomster eller buket. Vasen er med sødt harlekin mønster i klart glas. 

  H. 14 D. 9 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Fyrfadsstager glas

  Fine små fyrfadsstager i glas med brede riller til fyrfadslys. Med disse søde fyrfadstager til boligen kan du nemt lave en sød opstilling på spisebordet eller ligende med lys i flere højder. Brug evt. 2 glas lysestager i forskellige højder og 1 fyrfadsstage eller måske 3 af disse søde fyrfadsstager sammen i en klump gerne med lidt grønt ved siden af.

  H. 3 D. 6 cm. - Den første på billedet.
  Mærke : Chic Antique

  Vis detaljer
  15,00 DKK

 • Stearinlys i glas

  Super fine stearinlys i glas, med billede af en engel og en lille sløjfe. Rigtig nostalgisk i den meget romantiske stil. Super fin i vindues karmen eller op en hylde. 45 Brændetimer.

  Størrelse 18 x 6 cm.

  Vis detaljer
  69,00 DKK

 • Glas til fyrfadslys - brun

  Super smukt glas til fyrfadslys - her i brun med mønster, tern. Populære glas der giver et flot lys - er også rigtig gode til små planter. En stage med plads til de store fyrfadslys.

  H. 10, 5 D. 9,5 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Saltkrukke med låg

  Enkelt og sød saltkrukke med låg i glas til køkkenet. God størrelse - både hvis du arbejder med fingerne i saltet - drysser det i maden eller stående med en smart lille træske eller lignende. På denne saltkrukke står der skrevet " salt " på glasset.

  H. 8 D. 9,5 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Drikkeflaske glas med sugerør

  Praktisk lille drikkeflaske, i glas med sugerør. Drikkeflasken er med sort skruelåg i metal og hul til sugerøret - som selvfølgelig kan udskiftes. Perfekt til skovturen eller når børnene leger i haven, så der ikke kommer insekter, i det de drikker. Eller når du er på farten, i bilen.

  Rummer 300 ml.

  Vis detaljer
  15,00 DKK

 • Glas olielampe

  Super sød glas olielampe til have bordet m.m. Fransk tekst på side af glasset. Olielampen er med væge og metal skruelåg. Skab hygge i haven med olielamper og lanterner til levende lys. Her får du den lille olielampe på billedet.

  H. 16,5 D. 8,5 cm.
  Mærke : Chic Antique

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Olielampe glas - stor

  Super flot og enkel olielampe i glas - her i stor model. Glasset har fransk tekst på siden. En olielampe med skruelåg i metal, der vil skabe hygge en sen sommeraften på dit havebord.

  H. 22 D. 10 cm.
  Mærke : Chic Antique

  Vis detaljer
  129,00 DKK

 • Glaskasse med låg

  En populær glaskasse med låg til servietter eller opbevaring af smykker. Perfekt glaskasse til dine servietter på terrassen så de ikke bliver ødelagt af duggen.

  Størrelse 4 x 18 x 18 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Glaslysestage

  En super sød glaslysestage med metallåg til juletræslys eller kertelys. I disse glaslysestager kan du opbevare dine juletræslys eller du kan pynte op i glasset med diverse sødt pynt som grene, sten, perler m.m.  Er også fin på badeværelset med vat eller ligende i og så samtidig som en fin glaslysestage der hygger.

  Passer til disse juletræslys og disse kalenderlys.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Duftlys i glas

  Super søde små duftlys i glas pyntet med billede af en engel. Stil gerne forskellige lys sammen i forskellige højder - rigtig hyggeligt. Ca. 6 brændetimer.

  Størrelse 6,5 x 5 cm.

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Firkantet lysestage til 1 lys

  En fin lille glaskasse til 1 lys - de små bedelys er rigtig fine til denne lysestage til 1 lys. Nemt at pynte med en kogle - en lille gren - lidt skaller eller lign.

  Størrelse 10 x 8 cm.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Glasskål på fod

  Rigtig fin glasskål på fod til små chokolader på kaffebordet eller som portionsglas til forretter / desserter. Du kan også bruge disse små glasskåle til en lille fin blomster dekoration - Super fint når det kommer lidt op i højden.

  H. 12 D. 9 cm.
  Mærke : Miljogarden

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Lysestage i glas. Blå.

  Flot lysestage i glas i en dejlig blå farve. Sæt gerne flere forskellige lysestager sammen. Denne lysestage passer perfekt sammen med flaskestagerne, som fås i blå og grøn.

  H. 26 D. 10 cm.
  Fås også i grøn.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Fyrfadsstage

  Sød fyrfadsstage i glas med mønster - her i blåt glas. Giver et super hyggeligt lys. Sæt gerne flere fyrfadsstager sammen, både ens og forskellige. En fyrfadtsstage til fyrfadslys som også kan bruges som urtepotte.

  H. 10,5 D. 9,5 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • 1500 ml. glaskrukke med skruelåg

  Super anvendelig glaskrukke med skruelåg i metal. Disse glaskrukker er perfekte til opbevaring af mel, gryn, ris eller til vat, gæstesæber på badeværelset. 1500 ml.

  D. 12  H. 21 cm.
  Mærke : Ib laursen

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Flaskestage til bedelys. Blå. Stor.

  Flaskestage til bedelys. Lysestagen er i glas i en sød blå farve. Sød sammen med flaskestager i klart eller frosted look.

  H. 25 cm.
  Mærke : Ib laursen

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Lysestage glas

  Lysestage i glas eller hurricane som nogle også siger - her med hank i metal. En kanon fin lysestage der nemt kan pyntes op med forskelligt fx.pyntesten, kogler, strandskaller, sand m.m. Lysestagen er flottest med bloklys, da det er i en pæn stor størrelse. En enkelt lysestage i glas der ser kanon godt ud på en skænk, kommode m.m.

  H. 30 D. 18 cm.
  Mærke : Artefina Design

  Vis detaljer
  329,00 DKK

 • Æggebægre.

  Smart lille æggebæger i glas. Jeg elsker blødkogte æg til min morgenmad - Ja, også til en sildemad til frokost, så hos os kan vi slet ikke undvære æggebægre. Disse æggebægre er super gode - køber du store landæg passer de bare perfekt.  Søde små æggebægre til morgenbordet eller frokostbordet eller til groft salt.

  D. 9 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Glasopsats

  Sød lille glasopsats - kagefad på fod til dit hjemmebag - chokolade eller lign. når du skal dække kaffebord til dine gæster. Denne lille glasopsats er også super god til at lave små dekorationer på. Lidt oasis - noget efeu - et lys, måske et par stilke af friske blomster - et par flotte blade fra haven til at dække oasisen. Du har nu en skøn dekoration til borddækningen som kommer lidt op grundet denne glasopsats. Super flot.

  H. 9,5 D. 20,5  cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Lysestage i klart glas

  Flot og enkel lysestage i glas med sort låg i metal. Du kan opbevare de små bedelys i glasset eller du kan pynte det op efter årstid og sæson. En glas lysestage til bedelys eller kronelys.

  Størrelse 16,5 x 11 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Flaskestage i glas

  Rigtig sød flaskestage i klart glas til alm. lys eller bedelys. En lysestage i glas, der er sød at sætte sammen med andre lysestager i forskelligt design - Gerne flere højder på dine lysestager.

  H. 25 D. 9 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Lanterne til fyrfadslys

  Sød lanterne til fyrfadslys med hank i metal og glas. En lanterne der er super til at hænge i træer - parasollen eller blot stå på havebordet - foran hoveddøren. Hyggeligt.

  H. 16 D. 9 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Små lanterner

  Super kære små sekskantede sorte lanterner i metal med glas-sider. Denne lanterne er med krog som gør det nemt hvis du vil hænge den op !! Rigtig sødt er det med et par små lanterner på en gren eller under parasollen på terrassen. En lanterne du både kan bruge ude og inden dørs.

  Et godt råd : Du forlænger levetiden på dine lanterner i metal hvis du sprøjter dem med matlak som kan købes hos diverse byggemarkeder.

  H. 14 B. 7 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  59,00 DKK

1 til 32 ud af 46

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x