levering 1 - 3 hverdage  LEVERING 1 - 3 HVERDAGE - FRI FRAGT OVER 499 DKK - BYT OG AFHENT PÅ LAGERET

Ring til kundeservice 23 96 52 33

Glasting til hjemmet

Smukke glasting til hjemmet går man aldrig fejl af. Den transperante farve, gør at alle andre farver kan kombineres med ting i glas og det går aldrig af mode. Her finder du vaser, stager, ting til køkkenet, pynteting og meget mere brugskunst i glas. Du får en tidsløs og elegant indretning i hjemmet, når du bruger glasting hjemme hos dig. Til borddækningen bruger man tit en glasskål til dressinger, salater, småkager eller som slikskål - Vaser i glas er bare " Et must have " - Til opbevaring af gryn, mel m.m. er det da helt klart super oplagt med en glaskrukke. Se hele udvalget af glasting herunder.

1 til 32 ud af 46

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Glas med låg og sugerør

  Super smart og populært glas med låg, og sugerør. Undgå at få dit drikkeglas fyldt med fluer, hvepse m.m. når du er i haven. Et glas krus i smart design med tekst og hank.

  Rummer 400 ml.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Glasskål

  Rigtig fin oval glasskål i dejlig bedstemor stil. Meget anvendelig som serverings skål til bordet. Disse fine glasskåle med mønster fås i 2 forskellige størrelser.

  Størrelse 7 x 12 x 22 cm.

  Vis detaljer
  59,00 DKK

 • Små glasskåle med låg

  Fine små glasskåle med låg og mønster og bølger i kanten. En oval glasskål der kan anvendes til meget - Som sukkerskål, saltkar eller til småkager til kaffen - fetaost / oliven til salaten og eget andet... En glas skål i gammeldags mormor stil. Rigtig hyggeligt. 

  Størrelse 11 x 8,5  x 11 cm.

  Vis detaljer
  45,00 DKK

 • Små glas med låg

  Rigtig fine små glas med låg / patentlåg til opbevaring af diverse i køkkenet. Gode til nødder - når du sylter eller den hjemmelavede marmelade. Disse glas har også en god størrrelse, hvis du skal opbevare tørrede krydderier.

  Størrelse 12 x 6,5 cm.

  Vis detaljer
  19,00 DKK

 • Glaskrukke med låg - stor

  Smart glaskrukke med låg i metal til køkkenet. Perfekt til opbevaring af havregryn, mel, sukker i køkkenet eller på badeværelset med vat m.m. Låget på glasset er i sølv farve og skrues på / af. En stor glaskrukke i et enkelt design der matcher perfekt til det nordiske look.

  Størrelser 13 x 24 cm. - Rummer 2100 ml.

  Vis detaljer
  59,00 DKK

 • Små glas med skruelåg

  Skønne små glas med skruelåg til opbevaring af madvarer. Sylter du selv ? Eller laver diverse marmelader ? Så er disse små glas med låg perfekte. Brug som syltetøjsglas, sylteglas eller til opbevaring af nødder, hørfrø, tranebær og andre småting som ikke kan undværes i det moderne køkken. 

  Størrelse 16 x 11 cm. - 950 ml.

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Hurricane glas

  Rigtig flot hurricane glas med tekst der har form som et juletræ og en stjerne øverst. Lidt sand i bunden på dette hurricane glas - et lys og pynt evt. med lidt kogler eller lign. 

  Størrelse 15 x 14 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Glas urtepotter

  Super fine glas urtepotter med riller. En dejlig stor urtepotte der kan rumme de fine store planter - ser kanon godt ud med en stor orkide. 

  H. 17,5 D. 17 cm. Passer til potter på ca. 14 - 14,5 cm.
  Mærke : Affari

  Vis detaljer
  69,00 DKK

 • Lille vase glas

  Sød lille vase i glas til et par enkelte blomster eller buket. Vasen er med sødt harlekin mønster i klart glas. 

  H. 14 D. 9 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Firkantet lysestage til 1 lys

  En fin lille glaskasse til 1 lys - de små bedelys er rigtig fine til denne lysestage til 1 lys. Nemt at pynte med en kogle - en lille gren - lidt skaller eller lign.

  Størrelse 10 x 8 cm.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Fyrfadsstager glas

  Fine små fyrfadsstager i glas med brede riller til fyrfadslys. Med disse søde fyrfadstager til boligen kan du nemt lave en sød opstilling på spisebordet eller ligende med lys i flere højder. Brug evt. 2 glas lysestager i forskellige højder og 1 fyrfadsstage eller måske 3 af disse søde fyrfadsstager sammen i en klump gerne med lidt grønt ved siden af.

  H. 3 D. 6 cm. - Den første på billedet.
  Mærke : Chic Antique

  Vis detaljer
  15,00 DKK

 • Stearinlys i glas

  Super fine stearinlys i glas, med billede af en engel og en lille sløjfe. Rigtig nostalgisk i den meget romantiske stil. Super fin i vindues karmen eller op en hylde. 45 Brændetimer.

  Størrelse 18 x 6 cm.

  Vis detaljer
  69,00 DKK

 • Glas til fyrfadslys - brun

  Super smukt glas til fyrfadslys - her i brun med mønster, tern. Populære glas der giver et flot lys - er også rigtig gode til små planter. En stage med plads til de store fyrfadslys.

  H. 10, 5 D. 9,5 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Saltkrukke med låg

  Enkelt og sød saltkrukke med låg i glas til køkkenet. God størrelse - både hvis du arbejder med fingerne i saltet - drysser det i maden eller stående med en smart lille træske eller lignende. På denne saltkrukke står der skrevet " salt " på glasset.

  Størrelse 8 x 9,5 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Olielampe glas - stor

  Super flot og enkel olielampe i glas - her i stor model. Glasset har fransk tekst på siden. En olielampe med skruelåg i metal, der vil skabe hygge en sen sommeraften på dit havebord.

  H. 22 D. 10 cm.
  Mærke : Chic Antique

  Vis detaljer
  129,00 DKK

 • Glaskasse med låg

  En populær glaskasse med låg til servietter eller opbevaring af smykker. Perfekt glaskasse til dine servietter på terrassen så de ikke bliver ødelagt af duggen.

  Størrelse 4 x 18 x 18 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Glaslysestage

  En super sød glaslysestage med metallåg til juletræslys eller kertelys. I disse glaslysestager kan du opbevare dine juletræslys eller du kan pynte op i glasset med diverse sødt pynt som grene, sten, perler m.m.  Er også fin på badeværelset med vat eller ligende i og så samtidig som en fin glaslysestage der hygger.

  Passer til disse juletræslys og disse kalenderlys.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Duftlys i glas

  Super søde små duftlys i glas pyntet med billede af en engel. Stil gerne forskellige lys sammen i forskellige højder - rigtig hyggeligt. Ca. 6 brændetimer.

  Størrelse 6,5 x 5 cm.

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Glasskål på fod

  Rigtig fin glasskål på fod til små chokolader på kaffebordet eller som portionsglas til forretter / desserter. Du kan også bruge disse små glasskåle til en lille fin blomster dekoration - Super fint når det kommer lidt op i højden.

  Størrelse 12 x 9 cm.

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Fyrfadsstage

  Sød fyrfadsstage i glas med mønster - her i blåt glas. Giver et super hyggeligt lys. Sæt gerne flere fyrfadsstager sammen, både ens og forskellige. En fyrfadtsstage til fyrfadslys som også kan bruges som urtepotte.

  H. 10,5 D. 9,5 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Lysestage i glas. Blå.

  Flot lysestage i glas, i en dejlig blå farve. Sæt gerne flere forskellige lysestager sammen i forskellige højder og former. Meget dekorativt. 

  Størrelse 26 x 10 cm.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Glas lysestage.

  Super sød glas lysestage til fyrfadslys eller brug den som en glaspotte til blomster. Du kan putte næsten hvad som helst i denne glas lysestage - fjer - sand - små kogler - pyntesten eller hvad der nu passer til årstiden eller den farve servietter du har købt, og så sætte et lille bloklys deri. Sæt mange glas lysestager sammen på et fad eller sæt i par af 2 på et langbord når du pynter bord til gæster - fest. Flot og hyggeligt er det - Fylder heller ikke meget på bordet.

  Størrelse 10 x 15,5 cm.

  Vis detaljer
  65,00 DKK

 • Flaskestage til bedelys i blå

  Flaskestage til bedelys og almindelige kronelys. Stagen er i glas i en sød blå farve og er også egnet til en enkelt blomst. Sød sammen med andre flaskestager / lysestager i klart eller frosted look.

  Højde 25 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Lysestage glas

  Lysestage i glas eller hurricane - her med hank i metal. En kanon fin lysestage der nemt kan pyntes op med forskelligt fx.pyntesten, kogler, strandskaller, sand m.m. Lysestagen er flottest med bloklys, da det er i en pæn stor størrelse. En enkelt lysestage i glas der ser kanon godt ud på en skænk, kommode eller havebord m.m.

  Størrelse 30 x 18 cm.

  Vis detaljer
  329,00 DKK

 • 1500 ml. glaskrukke med skruelåg

  Super anvendelig glaskrukke med skruelåg i metal. Disse glaskrukker er perfekte til opbevaring af mel, gryn, ris eller til vat, gæstesæber på badeværelset. 1500 ml.

  Størrelse 12 x 21 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Æggebægre.

  Smart lille æggebæger i glas. Jeg elsker blødkogte æg til min morgenmad - Ja, også til en sildemad til frokost, så hos os kan vi slet ikke undvære æggebægre. Disse æggebægre er super gode - køber du store landæg passer de bare perfekt.  Søde små æggebægre til morgenbordet eller frokostbordet eller til groft salt.

  D. 9 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Glasopsats

  Sød lille glasopsats - kagefad på fod til dit hjemmebag - chokolade eller lign. når du skal dække kaffebord til dine gæster. Denne lille glasopsats er også super god til at lave små dekorationer på. Lidt oasis - noget efeu eller et par flotte blade fra haven til at dække oasisen - et lys, måske et par stilke af friske blomster. Du har nu en skøn dekoration til borddækningen som kommer lidt op grundet denne glasopsats. Super flot.

  Størrelse 9,5 x 20,5  cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Lysestage i klart glas

  Flot og enkel lysestage i glas med sort låg i metal. Du kan opbevare de små bedelys i glasset eller du kan pynte det op efter årstid og sæson. En glas lysestage til bedelys eller kronelys.

  Størrelse 16,5 x 11 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Glasflasker med patentprop.

  4 stk. super fede glasflasker med patentprop i smart metalholder med hank. Fyld disse lækre glasflasker med vand, saft eller lign. Metalholderen hvori de 4 glasflasker kan stå er smart til skovturen eller når der er mange gæster på terrassen.

  Størrelse 28 x 20 cm.

  Vis detaljer
  299,00 DKK

 • Flaskestage i glas

  Rigtig sød flaskestage i klart glas til alm. lys eller bedelys. En lysestage i glas, der er sød at sætte sammen med andre lysestager i forskelligt design - Gerne flere højder på dine lysestager.

  H. 25 D. 9 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Opbevaringsglas med låg. Stor.

  Godt opbevaringsglas med hvidt plastic låg. Perfekt til opbevaring af mel - ris - pasta og meget andet. Rigtig sødt med en stof hætte over låget.

  Størrelse 20 x 11,5 cm.

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Opbevaringsglas med låg. Lille.

  Smart glas opbevaring med hvidt plastic låg. Den er smart til syltede mad eller marmelade og til slut, med en stof hætte på opbevaringsglasset. Et kært opbevaringsglas i kraftig kvalitet i Mynte serien fra Ib Laursen. Glasset er også rigtig sød og dekorativ med en blomst - en perlehyacint f.eks.

  Størrelse 10 x 8 cm.

  Vis detaljer
  19,00 DKK

1 til 32 ud af 46

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x