levering 1 - 3 hverdage  LEVERING 1 - 3 HVERDAGE - FRI FRAGT OVER 499 DKK - BYT OG AFHENT PÅ LAGERET

Ring til kundeservice 23 96 52 33

Blå ting til hjemmet

Er du vild med farven blå ? Måske har du masser af blå ting i hjemmet ? Uanset hvad, så er blå, en farve der skaber ro og harmoni i boligen og som aldrig bliver umoderne når du indretter hjemmet. Hav mod til at bruge farver, det er fedt at have en specielt boligindretning med sjæl og måske kan du også tilføje ordet " historie " Det kunne være en blå vase, i har fået i bryllupsgave eller måske er du selv kreativ og har malet et blåt bord, væg eller nogle urtepotter. Her finder du både blå ting og interiør til hjemmet i flot design, smarte køkkenting, pynteting og boligtekstiler.

1 til 32 ud af 59

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Blå plaid patchwork

  En super flot blå plaid patchwork. Plaiden er i blå, grå og hvide farver, i printet patchwork. En kanon flot plaid der vil hygge på terrassen en kølig sommeraften.

  Størrelse 130 x 180 cm.

  Vis detaljer
  379,00 DKK

 • Skålesæt lille lyseblå

  Super kært lille skålesæt i den populære Mynte stentøj serie. Små skåle er ikke til at undvære til alverdens ting i køkkenet - småkagerne på kaffebordet - dressing på middagsbordet eller til børnenes fredagsslik... Dette lille skålesæt i farven " Nordic Sky " eller lyseblå består af 3 stk. små skåle i forskellige størrelser.

  Størrelse den største 6,5 x 11,5 cm.

  Vis detaljer
  89,00 DKK

 • Rasmus Klump tallerken blå fra Mette Ditmer

  Kær Rasmus Klump tallerken, i porcelæn til børn. Rasmus Klump har blå bukser med prikker på, og danser rundt med Pelle og Pildskadde. Eksklusiv børne tallerken, fra Mette Ditmer med tegninger af de populære tegneseriefigurer, fra Rasmus Klump universet.

  Diameter 20 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Blå plaid

  En super flot blå plaid med hvidt mønster - cirkelmønster. En dejlig plaid som hygger i sofaen - på køkkenbænken eller i lænestolen med en god bog. Den blå farve er et stort hit og blå plaider passer nemt ind med mange forskellige farver i hjemmet.

  Størrelse 180 x 130 cm.

  Vis detaljer
  329,00 DKK

 • Blomstret blåt viskestykke

  Smart og frisk blomstret blåt viskestykke til køkkenet. Få et frisk pust i dit køkken med disse skønne små blomstrede viskestykker.

  Størrelse 50 x 70 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Blå servietter

  Fine blå servietter med mønster til bordet. En serviet der dækkes op med alene eller som kan sættes sammen med hvide servietter i diverse sjove foldninger til bordet. Du får 20 stk. servietter pr. pakke.

  Størrelse 33 x 33 cm.

  Vis detaljer
  30,00 DKK

 • Strikkede køkkenhåndklæder blå

  Lækre strikkede køkkenhåndklæder i en dejlig blå farve, til køkkenet. Håndklædet er også anvendeligt som gæstehåndklæde. Strikkede køkkenhåndklæder i bomuld, i en super fin kvalitet i Mynte serien - her er det den blå farve der kaldes cornflower.

  Størrelse 40 x 60 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Blå viskestykker

  Super fine blå viskestykker med hvide prikker. Et viskestykke i en rigtig dejlig og frisk blå farve. Læg dine viskestykker i blød i 24 timer i koldt vand før du vasker dem - det forbedrer sugeevnen.

  Størrelse 50 x 70 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Dækkeserviet støvet blå

  En flot dækkeserviet i støvet blå, i kraftig kvalitet. Dækkeservietter der er praktiske og flotte at have liggende på spisebordet, i dejlig vintage stil.

  Størrelse 30 x 50 cm.

  Vis detaljer
  59,00 DKK

 • Bordløber støvet blå

  En populær bordløber i støvet blå - der også er anvendelig som, dinner for two. Kan bruges alene på et bord, men er også smuk, med en dug under. Enkelt design med frynser.

  Størrelse 50 x 140 cm.

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Rasmus Klump krus blå

  Et super fint Rasmus Klump krus - her i hvid og blå fra Mette Ditmer. Et krus der kan bruges som drikkekrus til mælk, vand, men er også sødt på børneværelset til farveblyanter eller på badeværelset som tandkrus. Dette børnekrus her er i porcelæn uden hank med Rasmus Klump og Pingo der krammer.

  Rummer 20 cl.

  Vis detaljer
  129,00 DKK

 • Servietter blå

  Flotte servietter i blå, med mønster til borddækningen. Der er 20 stk servietter pr. pakke.

  Størrelse 16,5 x 16,5 cm.

  Vis detaljer
  30,00 DKK

 • Rasmus Klump sengetøj voksen blå

  Super kært sæt Rasmus Klump sengetøj i voksen størrelse. Sengetøjet her er i blå med hvide store cirkler på den ene side, og et helt Rasmus Klump univers i sort og hvide farver på den anden side. Dyne og pudebetræk lukkes med lynlås.

  Sengetøj voksen : 140x200 cm.

  Vis detaljer
  399,00 DKK

 • Rasmus Klump sengetøj baby blå

  Super fint Rasmus Klump sengetøj til baby - her i hvid, sort og blå farver. Sengetøjet er i blå med hvide prikker på den ene side og i hvid og sort med et helt Rasmus Klump univers på den anden side. Dynebetrækket er med lynlås.

  Størrelse 70 x 100 cm.

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Blå skål

  Flot blå skål til køkkenet. En super dejlig blå farve også kaldet Nordic Sky i Mynte serien. Praktisk skål til de friske salater - pastaretter eller til piskning m.m. Denne blå skål i Mynte serien tåler opvasker, ovn, mikroovn og fryser. 

  Størrelse 12 x 22 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Top / sommerkjole m. hjerte. Blå

  Top - sommerkjole med print af hjerte foran. Her i en frisk blå farve. Perfekt med et par leggings under eller bare som sommerkjole. Fin detalje med kryds bagpå.

  One size.
  95% viskose 5% elasthan.
  Mærke : Cat & Co

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Lysestage i glas. Blå.

  Flot lysestage i glas, i en dejlig blå farve. Sæt gerne flere forskellige lysestager sammen i forskellige højder og former. Meget dekorativt. 

  Størrelse 26 x 10 cm.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Flaskestage til bedelys i blå

  Flaskestage til bedelys og almindelige kronelys. Stagen er i glas i en sød blå farve og er også egnet til en enkelt blomst. Sød sammen med andre flaskestager / lysestager i klart eller frosted look.

  Højde 25 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Rasmus Klump sengetøj junior blå

  Lækkert og sjovt Rasmus Klump sengetøj junior - her i blå. God kvalitet og hyggeligt retro design til børneværelset. Både dynebetræk og pudebetræk er på den ene side lavet med et helt Rasmus Klump univers med alle de kendte figurer i sort og hvid og den anden side er blå med hvide prikker. Lynlås på dynebetræk.

  Størrelse 100 x 140 cm.

  Vis detaljer
  299,00 DKK

 • Sengetøj 140x220 mr & mrs

  Et super flot sæt sengetøj 140x220 med teksten - mr & mrs. Sengetøjet her er i turkis - sorte og hvide farver. Bemærk dynebetrækket er uden lukning i enden - passer derfor både til dyne 200 og 220 cm. lang. Der følger 1 stk. pudebetræk med.

  Størrelse 140 x 200/220 cm. 

  Vis detaljer
  189,00 DKK

 • Sengetøj turkis med orkide

  Et super flot sæt sengetøj turkis med orkide. Skab glæde og stemning, med flotte farver i dit soveværelse. Sættet består af 1 stk. dynebetræk til dobbeltdyne og 2 pudebetræk. 

  Størrelse 200 x 200 cm.

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Sengetæppe blå og creme

  Et dejligt sengetæppe i blå - en flot lyse blå farve mixed med creme striber i enderne. Et stort sengetæppe 250 x 250 cm. til soveværelset i et enkelt moderne design.

  Størrelse 250 x 250 cm.

  Vis detaljer
  449,00 DKK

 • Bomuldsplaid med striber

  Sød bomuldsplaid med striber i blå og creme farve. Plaiden er med frynser i enderne, lavet i et enkelt tidsløst design fra Ib Laursen.

  Størrelse 130 x 160 cm.

  Vis detaljer
  129,00 DKK

 • Sengetøj bomuld med print

  Skønt sengetøj i bomuld med print i flotte farver. Pift op i dit soveværelse, med sengetøj som passer flot ind, i den nordiske stil. Bemærk billedet viser et dobbelt betræk - dette er kun til en enkelt dyne. Uden lukning forneden, passer både til dyne 200 og 220 cm. lang.

  Størrelse 140 x 200/220 cm.

  Vis detaljer
  279,00 DKK

 • Lyseblå plaid

  Dejlig blød lyseblå plaid i et helt enkelt design. Super let og smyger sig nemt rundt om kroppen. Perfekt til en hyggestund på terrassen, i lænestolen eller som ekstra tæppe i sommerhuset. 

  Størrelse 130 x 160 cm.

  Vis detaljer
  129,00 DKK

 • Mønstrede servietter

  Populære og flotte mønstrede servietter til borddækningen. Papirs servietter i fine støvede farver - lyseblå og hvid med kakkel mønster.

  Størrelse 33 x 33 cm.

  Vis detaljer
  25,00 DKK

 • Musliskål i Mynte serien.

  Sød musliskål i Mynte serien. Her i den dejlige farve Nordic Sky. Musliskålen kan bruges til alt muligt - morgenmad - snack - varme supper - dressinger m.m. Skålen tåler opvasker, ovn, fryser og mikroovn. 

  Størrelse 7,5 cm. x 13 cm.

  Vis detaljer
  35,00 DKK

 • Ternet plaid bomuld

  En utrolig flot ternet plaid bomuld - her i blå og hvid. Du får her en plaid i et design der skaber rigtig hygge. Plaiden kan bruges til skovturen, som sengetæppe over en enkeltmandsseng, som hygge tæppe i sofaen, på bænken i køkkenet eller smid plaiden over en gammel lænestol. 

  Størrelse 130 x 180 cm.

  Vis detaljer
  329,00 DKK

 • Baby blue kalkmaling 100 ml. eller 700 ml.

  Vintage Paint Baby Blue, er en kalkmaling i en fin, sart lyseblå farve, der med det afdæmpede kalkmatte udseende, egner sig godt til både små og store overflader. En maling, hvormed der kan males på næsten alt, uden de store forberedelser. Forny hurtigt dit interiør, gamle møbler, en væg eller dit julepynt med en ny fin farve. Nem at påføre og lavet af naturlige ingredienser.

  Vælg mellem 100 ml. og 700 ml. 

  Vis detaljer
 • Royal Blue kalkmaling 100 ml. eller 700 ml.

  Smuk kongeblå farve - Royal Blue kalkmaling til maling af møbler m.m. En lækker dyb mørke blå, intens og levende farve. Kalkmalingen er nem at arbejde med, løber ikke, tørrer hurtigt og giver de lækreste resultater til dine møbler, stager, hylder i et fedt mat look. Hæfter på stort set alt, uden det store forarbejde - træ, metal, glas, læder, stof.

  Vælg mellem 100 ml. og 700 ml. 

  Vis detaljer
 • Dusty Blue kalkmaling 100 ml eller 700 ml

  Dusty Blue kalkmaling, er en flot farve til dig, der er vild med de blå nuancer. En støvet blå i et frisk pust, nogen ville kalde den for køkken blå, i et kalked og meget mat look. Mal med denne blå kalkmaling, sjove gamle møbler til drengeværelset, køkkenet eller sommerhuset, kombiner gerne med grønne, hvide og andre blå nuancer. En maling der er nem at arbejde med, løber ikke og dækker godt.

  Vælg mellem 100 ml og 700 ml.

  Vis detaljer
 • Strikket grydelap i bomuld

  En lækker strikket grydelap i bomuld - her i en flot lyseblå farve. Disse grydelapper er i Mynte serien fra ib laursen i den populære farve Nordic Sky. En dejlig blød strikket grydelap til køkkenet.

  Størrelse 22 x 22 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

1 til 32 ud af 59

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x