levering 1 - 3 hverdage  LEVERING 1 - 3 HVERDAGE - FRI FRAGT OVER 499 DKK - BYT OG AFHENT PÅ LAGERET

Ring til kundeservice 23 96 52 33

Blå ting til hjemmet

Er du vild med farven blå ? Måske har du masser af blå ting i hjemmet ? Uanset hvad, så er blå, en farve der skaber ro og harmoni i boligen og som aldrig bliver umoderne når du indretter hjemmet. Hav mod til at bruge farver, det er fedt at have en specielt boligindretning med sjæl og måske kan du også tilføje ordet " historie " Det kunne være en blå vase, i har fået i bryllupsgave eller måske er du selv kreativ og har malet et blåt bord, væg eller nogle urtepotter. Her finder du både blå ting og interiør til hjemmet i flot design, smarte køkkenting, pynteting og boligtekstiler.

1 til 32 ud af 60

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Blåt sengetøj 200x200

  Smart blåt sengetøj til dobbeltdyne. Et flot sengesæt til soveværelset i mørke blå med fjer i lysere blå farver. I dette sæt sengetøj får du 1 dynebetræk til dobbelt dyne og 2 pudebetræk i størrelse 63 x 63 cm. Dynebetækket er med trykknapper forneden.

  Blåt sengetøj 200x200 cm.

  Vis detaljer
  299,00 DKK

 • Badeforhæng blå og hvid

  Flot design på dette badeforhæng, i blå og hvid til badeværelset. Print af strand og palmer og skøn blå himmel. Moderne design til badeværelset. Der medfølger 12 hvide ringe til ophæng.

  Størrelse 180x200 cm.

  Vis detaljer
  119,00 DKK

 • Rasmus Klump sengetøj junior blå

  Lækkert og sjovt Rasmus Klump sengetøj junior - her i blå. God kvalitet og hyggeligt retro design til børneværelset. Både dynebetræk og pudebetræk er på den ene side lavet med et helt Rasmus Klump univers med alle de kendte figurer i sort og hvid og den anden side er blå med hvide prikker. Lynlås på dynebetræk.

  Størrelse 100 x 140 cm.

  Vis detaljer
  299,00 DKK

 • Blå plaid

  En super flot blå plaid med hvidt mønster - cirkelmønster. En dejlig plaid som hygger i sofaen - på køkkenbænken eller i lænestolen med en god bog. Den blå farve er et stort hit og blå plaider passer nemt ind med mange forskellige farver i hjemmet.

  Størrelse 180 x 130 cm.

  Vis detaljer
  329,00 DKK

 • Rasmus Klump sengetøj baby blå

  Super fint Rasmus Klump sengetøj til baby - her i hvid, sort og blå farver. Sengetøjet er i blå med hvide prikker på den ene side og i hvid og sort med et helt Rasmus Klump univers på den anden side. Dynebetrækket er med lynlås.

  Størrelse 70 x 100 cm.

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Strikkede køkkenhåndklæder blå

  Lækre strikkede køkkenhåndklæder i en dejlig blå farve, til køkkenet. Håndklædet er også anvendeligt som gæstehåndklæde. Strikkede køkkenhåndklæder i bomuld, i en super fin kvalitet i Mynte serien - her er det den blå farve der kaldes cornflower.

  Størrelse 40 x 60 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Rasmus Klump tallerken blå fra Mette Ditmer

  Kær Rasmus Klump tallerken, i porcelæn til børn. Rasmus Klump har blå bukser med prikker på, og danser rundt med Pelle og Pildskadde. Eksklusiv børne tallerken, fra Mette Ditmer med tegninger af de populære tegneseriefigurer, fra Rasmus Klump universet.

  Diameter 20 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Blå servietter

  Fine blå servietter med mønster til bordet. En serviet der dækkes op med alene eller som kan sættes sammen med hvide servietter i diverse sjove foldninger til bordet. Du får 20 stk. servietter pr. pakke.

  Størrelse 33 x 33 cm.

  Vis detaljer
  30,00 DKK

 • Blå plaid patchwork

  En super flot blå plaid patchwork. Plaiden er i blå, grå og hvide farver, i printet patchwork. En kanon flot plaid der vil hygge på terrassen en kølig sommeraften.

  Størrelse 130 x 180 cm.

  Vis detaljer
  379,00 DKK

 • Blomstret blåt viskestykke

  Smart og frisk blomstret blåt viskestykke til køkkenet. Få et frisk pust i dit køkken med disse skønne små blomstrede viskestykker.

  Størrelse 50 x 70 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Dækkeserviet støvet blå

  En flot dækkeserviet i støvet blå, i kraftig kvalitet. Dækkeservietter der er praktiske og flotte at have liggende på spisebordet, i dejlig vintage stil.

  Størrelse 30 x 50 cm.

  Vis detaljer
  59,00 DKK

 • Bordløber støvet blå

  En populær bordløber i støvet blå - der også er anvendelig som, dinner for two. Kan bruges alene på et bord, men er også smuk, med en dug under. Enkelt design med frynser.

  Størrelse 50 x 140 cm.

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Rasmus Klump krus blå

  Et super fint Rasmus Klump krus - her i hvid og blå fra Mette Ditmer. Et krus der kan bruges som drikkekrus til mælk, vand, men er også sødt på børneværelset til farveblyanter eller på badeværelset som tandkrus. Dette børnekrus her er i porcelæn uden hank med Rasmus Klump og Pingo der krammer.

  Rummer 20 cl.

  Vis detaljer
  129,00 DKK

 • Servietter blå

  Flotte servietter i blå, med mønster til borddækningen. Der er 20 stk servietter pr. pakke.

  Størrelse 16,5 x 16,5 cm.

  Vis detaljer
  30,00 DKK

 • Top / sommerkjole m. hjerte. Blå

  Top - sommerkjole med print af hjerte foran. Her i en frisk blå farve. Perfekt med et par leggings under eller bare som sommerkjole. Fin detalje med kryds bagpå.

  One size.
  95% viskose 5% elasthan.
  Mærke : Cat & Co

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Blå viskestykker

  Super fine blå viskestykker med hvide prikker. Et viskestykke i en rigtig dejlig og frisk blå farve. Læg dine viskestykker i blød i 24 timer i koldt vand før du vasker dem - det forbedrer sugeevnen.

  Størrelse 50 x 70 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Rasmus Klump sengetøj voksen blå

  Super kært sæt Rasmus Klump sengetøj i voksen størrelse. Sengetøjet her er i blå med hvide store cirkler på den ene side, og et helt Rasmus Klump univers i sort og hvide farver på den anden side. Dyne og pudebetræk lukkes med lynlås.

  Sengetøj voksen : 140x200 cm.

  Vis detaljer
  399,00 DKK

 • Flaskestage til bedelys i blå

  Flaskestage til bedelys og almindelige kronelys. Stagen er i glas i en sød blå farve og er også egnet til en enkelt blomst. Sød sammen med andre flaskestager / lysestager i klart eller frosted look.

  Højde 25 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Lysestage i glas. Blå.

  Flot lysestage i glas, i en dejlig blå farve. Sæt gerne flere forskellige lysestager sammen i forskellige højder og former. Meget dekorativt. 

  Størrelse 26 x 10 cm.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Blå skål

  Flot blå skål til køkkenet. En super dejlig blå farve også kaldet Nordic Sky i Mynte serien. Praktisk skål til de friske salater - pastaretter eller til piskning m.m. Denne blå skål i Mynte serien tåler opvasker, ovn, mikroovn og fryser. 

  Størrelse 12 x 22 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Royal Blue kalkmaling 100 ml. eller 700 ml.

  Smuk kongeblå farve - Royal Blue kalkmaling til maling af møbler m.m. En lækker dyb mørke blå, intens og levende farve. Kalkmalingen er nem at arbejde med, løber ikke, tørrer hurtigt og giver de lækreste resultater til dine møbler, stager, hylder i et fedt mat look. Hæfter på stort set alt, uden det store forarbejde - træ, metal, glas, læder, stof.

  Vælg mellem 100 ml. og 700 ml. 

  Vis detaljer
 • Sengetøj turkis med orkide

  Et super flot sæt sengetøj turkis med orkide. Skab glæde og stemning, med flotte farver i dit soveværelse. Sættet består af 1 stk. dynebetræk til dobbeltdyne og 2 pudebetræk. 

  Størrelse 200 x 200 cm.

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Sengetøj 140x220 mr & mrs

  Et super flot sæt sengetøj 140x220 med teksten - mr & mrs. Sengetøjet her er i turkis - sorte og hvide farver. Bemærk dynebetrækket er uden lukning i enden - passer derfor både til dyne 200 og 220 cm. lang. Der følger 1 stk. pudebetræk med.

  Størrelse 140 x 200/220 cm. 

  Vis detaljer
  189,00 DKK

 • Sengetæppe blå og creme

  Et dejligt sengetæppe i blå - en flot lyse blå farve mixed med creme striber i enderne. Et stort sengetæppe 250 x 250 cm. til soveværelset i et enkelt moderne design.

  Størrelse 250 x 250 cm.

  Vis detaljer
  449,00 DKK

 • Baby blue kalkmaling 100 ml. eller 700 ml.

  Vintage Paint Baby Blue, er en kalkmaling i en fin, sart lyseblå farve, der med det afdæmpede kalkmatte udseende, egner sig godt til både små og store overflader. En maling, hvormed der kan males på næsten alt, uden de store forberedelser. Forny hurtigt dit interiør, gamle møbler, en væg eller dit julepynt med en ny fin farve. Nem at påføre og lavet af naturlige ingredienser.

  Vælg mellem 100 ml. og 700 ml. 

  Vis detaljer
 • Mønstrede servietter

  Populære og flotte mønstrede servietter til borddækningen. Papirs servietter i fine støvede farver - lyseblå og hvid med kakkel mønster.

  Størrelse 33 x 33 cm.

  Vis detaljer
  25,00 DKK

 • Sengetøj bomuld med print

  Skønt sengetøj i bomuld med print i flotte farver. Pift op i dit soveværelse, med sengetøj som passer flot ind, i den nordiske stil. Bemærk billedet viser et dobbelt betræk - dette er kun til en enkelt dyne. Uden lukning forneden, passer både til dyne 200 og 220 cm. lang.

  Størrelse 140 x 200/220 cm.

  Vis detaljer
  279,00 DKK

 • Strikket grydelap i bomuld

  En lækker strikket grydelap i bomuld - her i en flot lyseblå farve. Disse grydelapper er i Mynte serien fra ib laursen i den populære farve Nordic Sky. En dejlig blød strikket grydelap til køkkenet.

  Størrelse 22 x 22 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Sjovt badeforhæng med hund

  Smart og sjovt badeforhæng med hund, i hvid og grå med friske blå - turkise farver. Perfekt til den store musik elsker, i enkelt og sjovt look. Ringe til ophæng medfølger.

  Størrelse 180 x 200 cm.

  Vis detaljer
  119,00 DKK

 • Sengetøj til teenager London

  Smart sengetøj til teenager, i meleret mørkeblå, grå, hvide og røde farver. Sengesættet er med print fra City London, tekst og flag. Bagsiden af dynebetrækket er helt mørkeblå og lukkes med trykknapper. Pudebetræk er med flag og tekst " London city "på den ene side, og den anden side er som ses på billedet. Sjovt og smart sengetøj til de unge.

  Størrelse 140 x 200 cm. Pudebetræk 63 x 63 cm.

  Vis detaljer
  229,00 DKK

 • Sengetøj med blade

  Skab et tropisk look i soveværelset med sengetøj med blade. Sengetøjet her, er i hvid med blade i grønne og blå farver. Sættet er til enkeltdyne, hvor dynebetrækket lukkes med trykknapper. 

  Størrelse 140x200 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Bomuldsplaid med striber

  Sød bomuldsplaid med striber i blå og creme farve. Plaiden er med frynser i enderne, lavet i et enkelt tidsløst design fra Ib Laursen.

  Størrelse 130 x 160 cm.

  Vis detaljer
  129,00 DKK

1 til 32 ud af 60

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x