levering 1 - 3 hverdage  LEVERING 1 - 3 HVERDAGE - FRI FRAGT OVER 499 DKK - BYT OG AFHENT PÅ LAGERET

Ring til kundeservice 23 96 52 33

Lysestager

Flotte lysestager i glas og metal til hjemmet.

Fine lysestager til boligen i forskelligt design. Du finder lysestager til bloklys - hurricane lysestager eller hvad med en lille glas lysestage som er super fin med lidt jutegarn rundt om og et bedelys. Den meget populære firkantede lysestage til 4 lys i metal og glas i flere forskellige størrelser som er nem at pynte op med sand, skaller, sukkulenter m.m. alt efter årstid. Skab hygge i boligen med små og store lysestager - væglysestager online herunder. Se også vores fyrfads lysestager lige her >>

1 til 32 ud af 43

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Lysestage glas

  Lysestage i glas eller hurricane - her med hank i metal. En kanon fin lysestage der nemt kan pyntes op med forskelligt fx.pyntesten, kogler, strandskaller, sand m.m. Lysestagen er flottest med bloklys, da det er i en pæn stor størrelse. En enkelt lysestage i glas der ser kanon godt ud på en skænk, kommode eller havebord m.m.

  Størrelse 30 x 18 cm.

  Vis detaljer
  329,00 DKK

 • Kammerstage sort

  En super kær kammerstage - her i mat sort til kronelys og bedelys. Disse runde kammerstager er med sød lille hank og der er plads til at lægge lidt pynt f.eks. ved juletid lidt kogler.

  Størrelse 11 x 5,5 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Lysestage i klart glas

  Flot og enkel lysestage i glas med sort låg i metal. Du kan opbevare de små bedelys i glasset eller du kan pynte det op efter årstid og sæson. En glas lysestage til bedelys eller kronelys.

  Størrelse 16,5 x 11 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Ib Laursen lysestage kogle

  Super fin Ib Laursen lysestage i kogle form. Skab hygge og stemning med flotte lysestager i hjemmet, mix gerne former og højder. Denne Ib Laursen lysestage er til både bedelys / kronelys og kertelys. En super smuk kogle stage, der er lavet i beton.

  Størrelse 7,5 x 6 cm

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Glas lysestage.

  Super sød glas lysestage til fyrfadslys eller brug den som en glaspotte til blomster. Du kan putte næsten hvad som helst i denne glas lysestage - fjer - sand - små kogler - pyntesten eller hvad der nu passer til årstiden eller den farve servietter du har købt, og så sætte et lille bloklys deri. Sæt mange glas lysestager sammen på et fad eller sæt i par af 2 på et langbord når du pynter bord til gæster - fest. Flot og hyggeligt er det - Fylder heller ikke meget på bordet.

  Størrelse 10 x 15,5 cm.

  Vis detaljer
  65,00 DKK

 • Fyrfadsstage hvid

  En kær lille fyrfadsstage med stjerner - her i hvid. Skab hygge i hjemmet, med små fine fyrfadsstager. Hyggeligt som pynt på julebordet.

  Størrelse 5 x 7,5 cm.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Lyseholder til juletræslys

  Super anvendelig lyseholder til juletræslys med spyd. Med disse smarte lyseholdere kan du nemt lave dekorationer med juletræslys. Kan bruges i ler, oasis eller stik blot spydet i et flot rødt æble og pynt med en lille sløjfe.

  Størrelse 26,5 cm.

  Vis detaljer
  10,00 DKK

 • Fyrfadsstager glas

  Fine små fyrfadsstager i glas med brede riller til fyrfadslys. Med disse søde fyrfadstager til boligen kan du nemt lave en sød opstilling på spisebordet eller ligende med lys i flere højder. Brug evt. 2 glas lysestager i forskellige højder og 1 fyrfadsstage eller måske 3 af disse søde fyrfadsstager sammen i en klump gerne med lidt grønt ved siden af.

  H. 3 D. 6 cm. - Den første på billedet.
  Mærke : Chic Antique

  Vis detaljer
  15,00 DKK

 • Sorte Fyrfadsstager

  Søde og anderledes sorte fyrfadsstager med blomst. Hæng disse fyrfadsholdere på et glas og du har den fineste stage. Fyrfadstagen passer til glas der har en diameter på mellem 10 og 12 cm.

  Bemærk dette er kun holderen - ikke glasset.
  D. 14 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  25,00 DKK

 • Fyrfadsstager sølv

  Fine små fyrfadsstager i glas med sølv look. En sød fyrfadsstage der ikke fylder meget på bordet - sæt gerne flere sammen. Den til højre på billedet.

  H. 3 D. 6 cm.
  Mærke : Chic Antique

  Vis detaljer
  15,00 DKK

 • Fyrfadslysestage med mønster

  Fin lille fyrfadslysestage med mønster i hvid / sølv look. En stage der giver et super hyggeligt skær når lyset tændes.

  H. 7 D. 7 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Sølv lysestage fra Ib Laursen

  Fin sølv lysestage til bloklys med mønster. Lysestagen er i fattigmandssølv, som er super fint at mixe sammen med både glas og andre farvede lysestager, i forskellige størrelser og designs. Passer til bloklys med en diameter på 7 cm.

  Størrelse 19,5 x 10 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Lysestager til fyrfadslys

  Rigtig fine lysestager til fyrfadslys. Disse lysestager er med små fine stjerner og med hank i metal. En lysestage til fyrfadslys der er rigtig sød enten et par stykker stående sammen på en hylde eller hæng et par op på en troldegren. Super hyggeligt.

  Størrelse 8,5 x 8,5 cm.

  Vis detaljer
  35,00 DKK

 • Røde fyrfadsstager

  Super kære røde fyrfadsstager med mønster og hank. En perfekt fyrfadsstage på julebordet - fylder ikke så meget og giver et sødt lys.

  Størrelse 8 x 11,5 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Kammerstage hvid

  Fin kammerstage i hvid til bedelys & kronelys. Der er en lille kant på denne kammerstage der gør at det er nemt at pynte den med lidt kogler, kugler eller lignende.

  Størrelse 5 x 13 cm.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Lysestager til kertelys i sort

  Fine små lysestager til kertelys. Denne lysestage er fra Chic Antique. Den er i sort metal med bølger rundt i kanten og der er lidt plads til at lægge lidt pynt såsom små kogler eller lignende. 

  Størrelse 2 x 9,5 cm.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Rustik fyrfadsstage i zink

  En lille sød og rustik fyrfadsstage i zink. Perfekt til et lysfad på bordet med fyrfadsstager i forskellige højder. 

  Størrelse 6 x 6 cm.

  Vis detaljer
  25,00 DKK

 • Metal lysestager i sort

  Super fine metal lysestager i sort " Triangel " fra House Doctor. En lysestage i et moderne look der er mega populær og passer perfekt i den nordiske stil. Denne metal lysestage er til 4 lys og er også super som en enkelt adventsstage til højtiden.

  Størrelse 22 x 22 x 20 cm.

  Vis detaljer
  199,00 DKK

 • Glas til fyrfadslys - brun

  Super smukt glas til fyrfadslys - her i brun med mønster, tern. Populære glas der giver et flot lys - er også rigtig gode til små planter. En stage med plads til de store fyrfadslys.

  H. 10, 5 D. 9,5 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Røde lanterner

  Super kær rød lanterne - her den lille model. Denne lanterne kan hænges sammen med den store lanterne op på en gren - under parasollen m.m. Eller stil blot de røde lanterner foran hoveddøren - på spisebordet m.m. 

  Størrelse 14 x 12 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Rød lanterne

  En super fin rød lanterne - her den store model - til ophæng eller blot stående på et bord m.m. Dejlig lidt mørk rød farve. En rød lanterne i metal med fint mønster hvor lyset skinner sødt igennem, den er perfekt stående sammen med den lille lanterne.

  Størrelse 16 x 20 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Udendørs lanterne - stor

  En flot udendørs lanterne i antik look - stor. Pynt op med flotte lanterner til levende lys, udenfor på terrassen - havestuen eller dit orangeri. Dekorativ med fine krummelurer.

  Størrelse 31 x 20 x 11 cm. 

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Glaslysestage

  En super sød glaslysestage med metallåg til juletræslys eller kertelys. I disse glaslysestager kan du opbevare dine juletræslys eller du kan pynte op i glasset med diverse sødt pynt som grene, sten, perler m.m.  Er også fin på badeværelset med vat eller ligende i og så samtidig som en fin glaslysestage der hygger.

  Passer til disse juletræslys og disse kalenderlys.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Lysholder med spyd

  Smart kort lysholder med spyd til stearinlys - disse kan bruges til både bedelys og kronelys. Er du selv kreativ og laver dekorationer til hverdag og ikke mindst til jul, er disse lysholdere ikke til at undvære.

  Højde 7,5 cm. med spyd.
  Se her hvis du søger en fyrfads lysholder

  Vis detaljer
  15,00 DKK

 • Krans med stjerner til lys

  Super fin hvid krans med stjerner til fyrfadslys - Denne krans i metal er rigtig fin at hænge i vinduet eller på en krog i loftet. Kransen er med jutegarn til ophæng, men jeg ville skifte jutegarnet ud med noget tynd ståltråd hvis du vil bruge den til levende lys - pga. brand.

  Størrelse 24 cm.

  Vis detaljer
  89,00 DKK

 • Firkantet lysestage til 1 lys

  En fin lille glaskasse til 1 lys - de små bedelys er rigtig fine til denne lysestage til 1 lys. Nemt at pynte med en kogle - en lille gren - lidt skaller eller lign.

  Størrelse 10 x 8 cm.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Fyrfadsstage

  Sød fyrfadsstage i glas med mønster - her i blåt glas. Giver et super hyggeligt lys. Sæt gerne flere fyrfadsstager sammen, både ens og forskellige. En fyrfadtsstage til fyrfadslys som også kan bruges som urtepotte.

  H. 10,5 D. 9,5 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Lysestage i glas. Blå.

  Flot lysestage i glas, i en dejlig blå farve. Sæt gerne flere forskellige lysestager sammen i forskellige højder og former. Meget dekorativt. 

  Størrelse 26 x 10 cm.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Hurricane lysestage. Hvid.

  Hurricane lysestage med stjerne og glasinsats. Sød hurricane lysestage til boligen. Lysestagen kan både bruges med et bloklys, fyrfadslys eller med en blomst i. En super gaveide - 2 stk. hurricane lysestager - 1 med en lille blomst og 1 med levende lys - Rigtig hyggeligt.

  H.12,5 D. 14 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Lysestage til væg

  Super fin lysestage til væg - her med hjertespejl i patineret gammel stil. Disse skønne lysestager til væg er rigtig fine med brug af de søde små bedelys eller de korte kronelys.

  Størrelse 25 x 20,5 cm.

  Vis detaljer
  199,00 DKK

 • Flaskestage til bedelys i blå

  Flaskestage til bedelys og almindelige kronelys. Stagen er i glas i en sød blå farve og er også egnet til en enkelt blomst. Sød sammen med andre flaskestager / lysestager i klart eller frosted look.

  Højde 25 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Lysestage sølv.

  Super flot lysestage i antique sølv look. Denne lysestage er med mønster kongekrone. En lysestage der kan stå alene eller gerne flere forskellige sammen. Mix gerne flere størrelser og design sammen. Super flot.

  Den store lysestage på billedet.
  Størrelse 32 cm. høj.

  Vis detaljer
  179,00 DKK

1 til 32 ud af 43

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x