levering 1 - 3 hverdage  LEVERING 1 - 3 HVERDAGE - FRI FRAGT OVER 499 DKK - BYT OG AFHENT PÅ LAGERET

Ring til kundeservice 23 96 52 33

Levende lys & stager

Flotte stager til hjemlig hygge med levende lys.

Egesgave's Brugskunst har lysestager til bloklys, stager til alm. lys og fyrfadslysestager. Du finder en skøn fransk stage med blomster - rustikke lysestager - flotte lysestager i sølv look eller hvad med en lysestage i træ - ikke at forglemme de populære glas lysestager som passer ind i alle hjem. Super søde fyrfadslysestager til ophæng på en gren eller under parasollen. Rigtig hyggeligt. De meget trendy farvede lysestager ( som iøvrigt også kan bruges som vase til en enkelt blomst ) i forskellige farver og størrelser som er rigtig flotte sammen med glas lysestager. Levende lys i form af bloklys og de søde bedelys fra Ib Laursen. Find en flot stage online herunder.

1 til 32 ud af 68

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Fyrfadslysestage med mønster

  Fin lille fyrfadslysestage med mønster i hvid / sølv look. En stage der giver et super hyggeligt skær når lyset tændes.

  H. 7 D. 7 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Stor lysestage.

  Super fed stor lysestage til gulv i sølv look. Lysestagen er til almindelige kronelys, men kan også bruges til bloklys med en diameter på ca. 5 cm. En gulvstage der kan stå alene med flot ser det også ud sammen med andre store lysestager i forskelligt design og højder. Lavet i metal.

  H. 71 D. 20 cm.
  Mærke : I. C. Lauring.

  Vis detaljer
  468,00 DKK

 • Sorte bedelys

  Fine små sorte bedelys, som passer til almindelige lysestager til kronelys. Bedelysene er perfekt til en middag, med en brændetid på ca. 4,5 time.

  Størrelse 11 x 2,2 cm.

  Vis detaljer
  3,00 DKK

 • Lysestage i klart glas

  Flot og enkel lysestage i glas med sort låg i metal. Du kan opbevare de små bedelys i glasset eller du kan pynte det op efter årstid og sæson. En glas lysestage til bedelys eller kronelys.

  Størrelse 16,5 x 11 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Fyrfadsstage

  Sød fyrfadsstage i glas med mønster - her i blåt glas. Giver et super hyggeligt lys. Sæt gerne flere fyrfadsstager sammen, både ens og forskellige. En fyrfadtsstage til fyrfadslys som også kan bruges som urtepotte.

  H. 10,5 D. 9,5 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Lysestage i glas. Blå.

  Flot lysestage i glas, i en dejlig blå farve. Sæt gerne flere forskellige lysestager sammen i forskellige højder og former. Meget dekorativt. 

  Størrelse 26 x 10 cm.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Femarmet lysestage sølv

  En super flot lysestage i sølv look til boligen. I denne femarmet lysestage kan du både bruge alm. lys og bloklys med en D. på 5 cm. Pynt op på buffet bordet når du skal have gæster eller sæt denne femarmet lysestage sølv på en skænk / vitrine. Kanon flot.

  H. 60 D. 38 cm.
  Mærke : I.C. Lauring

  Vis detaljer
  879,00 DKK

 • Sølv lysestage fra Ib Laursen

  Fin sølv lysestage til bloklys med mønster. Lysestagen er i fattigmandssølv, som er super fint at mixe sammen med både glas og andre farvede lysestager, i forskellige størrelser og designs. Passer til bloklys med en diameter på 7 cm.

  Størrelse 19,5 x 10 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Ib Laursen lysestage kogle

  Super fin Ib Laursen lysestage i kogle form. Skab hygge og stemning med flotte lysestager i hjemmet, mix gerne former og højder. Denne Ib Laursen lysestage er til både bedelys / kronelys og kertelys. En super smuk kogle stage, der er lavet i beton.

  Størrelse 7,5 x 6 cm

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Lysestage sort

  En skøn rustik lysestage i sort metal med dejlig patina - Black Night. Hvem elsker ikke den hygge og stemning det giver med levende lys på bordet / skænken - Jeg sætter gerne flere lysestager sammen - helst 3 eller 5. Det giver bare et bedre look med et ulige antal af lysestager - det gælder iøvrigt også når man arbejder med blomster. Denne smukke sorte lysestage fås i 2 forskellige højder.

  Størrelse 41 x 14 cm.

  Vis detaljer
  229,00 DKK

 • Høje lysestager til bloklys

  En flot høj lysestage til bloklys i brunt rustik look. En lysestage der både kan bruges på en kommode, skænk eller stående på gulvet. I smart rustik look til det moderne hjem.

  H. 40 D. 8 cm. foroven og 9 cm. for neden.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  229,00 DKK

 • Hurricane lysestage. Hvid.

  Hurricane lysestage med stjerne og glasinsats. Sød hurricane lysestage til boligen. Lysestagen kan både bruges med et bloklys, fyrfadslys eller med en blomst i. En super gaveide - 2 stk. hurricane lysestager - 1 med en lille blomst og 1 med levende lys - Rigtig hyggeligt.

  H.12,5 D. 14 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Lysestage til bloklys

  En rigtig smuk lysestage i sølv look til 1 bloklys. Lysestager til bloklys er ikke til at undvære med alle de brændetimer der er i gode bloklys. En super flot lysestage til bloklys til boligen eller som en god gaveide. Kan sættes flot op med andre forskellige sølv lysestager. Passer til bloklys der er 7 cm. i Diameter.

  Størrelse 29 x 12,3 cm.

  Vis detaljer
  199,00 DKK

 • Hurricane lysestager

  Super søde hurricane lysestager i rød med mønster og hank. Sæt gerne hurricanes sammen med andre lysestager med levende lys eller en lille plante. Rigtig kært. 

  Størrelse 11 x 8 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Lys til jul.

  Super flotte lys til jul. Søde små bloklys med bånd og smykke i mørkerøde. Disse lys til jul er super til adventskransen eller til juledekorationerne. 10 brændetimer.

  Størrelse 7,5 x 5 cm.

  Vis detaljer
  30,00 DKK

 • Bloklys røde fra La Vida

  Disse bloklys er kanon flotte på et fad, med et par grankogler, en lille grangren eller en julekugle. Sæt bloklys i en hurricane med lidt kogler i bunden. Bloklysene fra La Vida er med plastik rundt om lyset - det skal sidde på, så brænder lyset flottere - klip det blot ned efterhånden som du brænder dit lys.

  45 Brændetimer.
  Størrelse 17,5 x 7 cm.

  Vis detaljer
  59,00 DKK

 • Glas lysestage.

  Super sød glas lysestage til fyrfadslys eller brug den som en glaspotte til blomster. Du kan putte næsten hvad som helst i denne glas lysestage - fjer - sand - små kogler - pyntesten eller hvad der nu passer til årstiden eller den farve servietter du har købt, og så sætte et lille bloklys deri. Sæt mange glas lysestager sammen på et fad eller sæt i par af 2 på et langbord når du pynter bord til gæster - fest. Flot og hyggeligt er det - Fylder heller ikke meget på bordet.

  Størrelse 10 x 15,5 cm.

  Vis detaljer
  65,00 DKK

 • Bedelys i hvid.

  De små lys også kaldet bedelys er perfekte til en middag. Bedelys er blevet super populære grundet deres højde på kun 11 cm. Prisen her er for 1 stk. bedelys i hvid.

  4,5 brændetimer.

  Vis detaljer
  3,00 DKK

 • Bedelys støvgrøn.

  Fine bedelys til almindelige lysestager - her i støvgrøn. Bedelysene er super søde og passer perfekt til en middag. Bind lidt jutegarn rundt om 3 bedelys - super kært blot liggende på et fad eller lign.

  Størrelse 2,2 x 11 cm.
  4,5 brændetimer.

  Vis detaljer
  3,00 DKK

 • Lysestage sølv.

  Super flot lysestage i antique sølv look. Denne lysestage er med mønster kongekrone. En lysestage der kan stå alene eller gerne flere forskellige sammen. Mix gerne flere størrelser og design sammen. Super flot.

  Den store lysestage på billedet.
  Størrelse 32 cm. høj.

  Vis detaljer
  179,00 DKK

 • Bedelys røde.

  Super søde bedelys, i en dejlig rød farve. De små bedelys er blevet rigtig populære, specielt da de ikke tager udsyn for den man sidder over for. De røde farve er selvfølgelige god til jul, men er du til rød - er det året rundt.

  4,5 brændetimer.
  Størrelse 11 x 2,2 cm.

  Vis detaljer
  3,00 DKK

 • Lysestage glas

  Lysestage i glas eller hurricane - her med hank i metal. En kanon fin lysestage der nemt kan pyntes op med forskelligt fx.pyntesten, kogler, strandskaller, sand m.m. Lysestagen er flottest med bloklys, da det er i en pæn stor størrelse. En enkelt lysestage i glas der ser kanon godt ud på en skænk, kommode eller havebord m.m.

  Størrelse 30 x 18 cm.

  Vis detaljer
  329,00 DKK

 • Flaskestage til bedelys i blå

  Flaskestage til bedelys og almindelige kronelys. Stagen er i glas i en sød blå farve og er også egnet til en enkelt blomst. Sød sammen med andre flaskestager / lysestager i klart eller frosted look.

  Højde 25 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Lysestage til væg

  Super fin lysestage til væg - her med hjertespejl i patineret gammel stil. Disse skønne lysestager til væg er rigtig fine med brug af de søde små bedelys eller de korte kronelys.

  Størrelse 25 x 20,5 cm.

  Vis detaljer
  199,00 DKK

 • Rustik fyrfadsstage i zink

  En lille sød og rustik fyrfadsstage i zink. Perfekt til et lysfad på bordet med fyrfadsstager i forskellige højder. 

  Størrelse 6 x 6 cm.

  Vis detaljer
  25,00 DKK

 • Glaslysestage

  En super sød glaslysestage med metallåg til juletræslys eller kertelys. I disse glaslysestager kan du opbevare dine juletræslys eller du kan pynte op i glasset med diverse sødt pynt som grene, sten, perler m.m.  Er også fin på badeværelset med vat eller ligende i og så samtidig som en fin glaslysestage der hygger.

  Passer til disse juletræslys og disse kalenderlys.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Metal lysestager i sort

  Super fine metal lysestager i sort " Triangel " fra House Doctor. En lysestage i et moderne look der er mega populær og passer perfekt i den nordiske stil. Denne metal lysestage er til 4 lys og er også super som en enkelt adventsstage til højtiden.

  Størrelse 22 x 22 x 20 cm.

  Vis detaljer
  199,00 DKK

 • Glas til fyrfadslys - brun

  Super smukt glas til fyrfadslys - her i brun med mønster, tern. Populære glas der giver et flot lys - er også rigtig gode til små planter. En stage med plads til de store fyrfadslys.

  H. 10, 5 D. 9,5 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Lysbakke i sort metal

  Enkel lille rund lysbakke i sort metal med en lille kant -  godt til et enkelt bloklys med lidt dekoration omkring. Eller en god og billig løsning til festen hvor der ikke er meget plads til dekorationerne.

  D. 19,5 H. 1,5 cm.
  Mærke : Ib Laursen

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Røde lanterner

  Super kær rød lanterne - her den lille model. Denne lanterne kan hænges sammen med den store lanterne op på en gren - under parasollen m.m. Eller stil blot de røde lanterner foran hoveddøren - på spisebordet m.m. 

  Størrelse 14 x 12 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Udendørs lanterne - stor

  En flot udendørs lanterne i antik look - stor. Pynt op med flotte lanterner til levende lys, udenfor på terrassen - havestuen eller dit orangeri. Dekorativ med fine krummelurer.

  Størrelse 31 x 20 x 11 cm. 

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Olielampe glas - stor

  Super flot og enkel olielampe i glas - her i stor model. Glasset har fransk tekst på siden. En olielampe med skruelåg i metal, der vil skabe hygge en sen sommeraften på dit havebord.

  H. 22 D. 10 cm.
  Mærke : Chic Antique

  Vis detaljer
  129,00 DKK

1 til 32 ud af 68

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x