Ideer til bordpynt

Ideer til bordpynt til fest.

Festligt er det når vi skal holde fest med unikt flot bordpynt. Her vil jeg vise dig nogle nemme ideer til bordpynt som i øvrigt også er billig. Du kan variere alt efter hvad farve du er til med forskellige frugter / grøntsager / blomster – blade fra haven eller hvis din fest har et specielt tema.

Brug dine glas som billig bordpynt.

Du bruger nogle af de glas du har helst i forskellige højder, det kunne være et rødvinsglas og et cognacglas – bunden i vejret på glassene og alt efter hvad du bedst kan lide så bloklys eller fyrfadslys eller en kombination af begge. En ting der bare ser super ud er at lysene kommer op at stå i forskellige højder. Det skaber bare en rigtig hyggelig stemning. Som du også kan se på billeder her er der også brugt en glasskål med en enkelt blomst i – igen, det at det er i forskellige højder giver en god sammenhæng og ro i opstillingen af bordpynten. 

Ideer til bordpynt med glas  Ideer til bordpynt - inspiration til billig bordpynt  Billig bordpynt til festen

 

Flot bordpynt med frugt og grønt.

Desuden er der her brugt lime, både hele lime men også overskårne, et par vindrue klaser, blade og geoginer fra haven. En super enkel og billig bordpynt til fest der alligevel er unik. Du kan jo selv alt efter årstid og valg af farve finde lige de frugter eller grøntsager der passer ind til din bordpynt. Flot er det også at bruge citroner – ananas eller nogle af de lidt specielle eksotiske frugter. Store blade fra haven er gode som bunddække – under bloklys – lange efeu grene fylder på bordet på langs, afklippede hortensia hoveder er altid gode enten i blomst eller i efteråret hvor de har flotte rustikke farver. Et lille tip her er at spray male de visen hortensia hoveder i farver der passer ind til din borddækning.

Den nemmeste bordpynt.

Brug forskellige af de glas du har – Alt lige fra ølglas – hvidvinsglas – snapseglas og igen bunden i vejret på glassene og et fyrfadslys på – Sæt gerne glassene i stilleben med et ulige antal i hver afhængig af hvor stort – langt et bord du pynter.

God fornøjelse med bordpynten !!!

Her finder du lys til bordet

Servietter til bordet lige her

Billig bordpynt til fest Ide til bordpynt med dine glas Bordpynt med glas

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x