Decoupage hvordan

Decoupage hvordan ?

Der er mange der har stillet spørgsmålet decoupage hvordan ? eller ” Hvordan laver man decoupage med servietter? ” og det er faktisk rimelig nemt at lave fine ting til hjemmet med servietdecoupage enten i form af æsker / dåser, bakker, billeder eller møbler m.m.

Du kan vælge at bruge decoupage servietter eller decoupagepapir. Servietterne kan du ” lime ” fast med maling men med tykkere materialer så skal du bruge decoupage lim.

Her i denne video viser vi dig fra start til slut hvordan du laver decoupage med servietter og her har vi brugt helt almindelige servietter – der findes så mange fine servietter med flotte mønstre der er søde at bruge så du behøver ikke at købe decoupage servietter.

 

 

 

 

Det Tine laver her i videoen er serviet decoupage på en træ bakke – det kunne lige så godt ha’ været en tom dåse fra Quality street som du først malede med Vintage Paint – derefter serviet decoupage og til sidst voksede med vintage voks, gerne med en pensel og lidt forsigtigt over servietten. Så vil du kunne tørre din dåse af med en lidt fugtig karklud, når voksen er hærdet selvfølgelig, uden problemer men det tåler ikke opvaskemaskine.

Hvis du vil lave decoupage på møbler, en skammel, dragkiste eller lignende er fremgangsmåden den samme.

Gaveæsker med servietdecoupage.

Hvis du har gemt nogle af de gaveæsker i pap man typisk får ved juletid eller til fødselsdag med tøj. Mange af de æsker er ensfarvede og perfekte til at lave personlige med servietdecoupage til en du holder af. Fremgangsmåden er igen den samme, blot behøver du ikke at bruge vintage voks på disse æsker, da de jo typisk ikke skal tørres af igen og igen.

Du finder servietter til decoupage lige her >>

Klik her og gå direkte til Vintage kalkmaling >>

 

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x